Eten

Eten

De persconferentie van dinsdag 13 oktober was duidelijk. De horeca moet dicht en er mogen maximaal 30 bezoekers naar binnen bij voorstellingen en films.

Vandaag, woensdag 14 oktober, ben je nog van harte welkom in het café en restaurant. Vanavond om 22.00 uur sluiten we het café-restaurant voor (naar verwachting) vier weken. Vandaag kun je nog tot 21.00 uur bij ons terecht, natuurlijk volgens de huidige richtlijnen met maximaal 30 bezoekers per ruimte.


ONS VLEES
Goede smaak heeft geen haast! Daarom serveren we vlees met de mooie naam St.Hendrick. Duurzaam en biologisch, vlees waar de tijd voor wordt genomen. De dieren krijgen de tijd om te leven, om te groeien. Ook de bereiding van het vlees krijgt de tijd; om te garen, om luchtgerookt te worden, om kruiden en smaken op te nemen. Omdat we weten dat vlees op die manier lekkerder smaakt! 

100% GLUTENVRIJ
Wist je dat het vlees van St. Hendrick niet alleen heel smakelijk is, maar ook gegarandeerd glutenvrij? Zo kunnen ook mensen met coeliakie met een gerust hart genieten van ons vlees. 

DUURZAME VIS
Voordat wij een visgerecht op de kaart zetten, checken we de vis op viswijzer.nl. De viswijzer, een initiatief van Stichting De Noordzee, beoordeelt vis, schaal- en schelpdieren die in Nederland te koop zijn op duurzaamheid en labelt ze met kleuren. Rood is fout, groen is goed, blauw is het best. Wij serveren vis met minstens het groene label. 

ONS BROOD
In de Verkadefabriek serveren we je onder meer de broden van ambachtelijke bakkerij DESEMENZO. Handgevormde broden, op een stenen ovenvloer gebakken in het Brabantse land. 

ALLERGIEËN EN INTOLERANTIES
Heb je één of meer voedselallergieën of -intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk bij ons eten, natuurlijk! Geef het ons door en we verzorgen een lekker maal op maat.

MENUKAARTEN
dagkaart
kleine kaart
avondkaart
Speciaal voor kinderen is er ook een dag- én avondkaart


Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!