Ons café-restaurant

Ons café-restaurant

We zijn open, de hele zomer! Ook in ons café-restaurant, het kloppend hart van de Verkadefabriek. Eindelijk kunnen we weer die ontmoetingsplek zijn. We zijn weer open voor koffie, eten, kijken en bekeken worden. Drinken met vrienden of vriendinnen, voor of na een film. Of zomaar, ook dat kan weer. Vroeg, laat of tussendoor. Om af te spreken en door te zakken, te ontmoeten en mee te maken. We hebben het gemist. We hebben jou gemist. Het gaat door het Coronavirus allemaal wat anders dan je gewend bent, maar we kijken ernaar uit je weer te zien.

OPENINGSTIJDEN
We zijn weer open. In het restaurant en op het terras - iedere dag.
Het restaurant en het terras zijn open van 11.00 tot 24.00 uur.

MENUKAARTEN
dagkaart
kleine kaart
avondkaart

WAT VERANDERT ER

Wil je komen eten? Reserveer je tafel voor lunch of diner.
In het bestelproces wordt €2,50 per persoon in rekening gebracht. Dit wordt van de restaurantrekening afgehaald. Een reservering maken voor dezelfde dag kan mits er nog plek is ook telefonisch, vanaf 11.00 uur via 073 681 81 70.
Reserveren kan voor maximaal 2 personen per tafel. Kom je met meerdere personen uit hetzelfde huishouden, dan kun je meerdere reserveringen plaatsen. Kom je met 4, dan reserveer je dus 2x voor 2. Wij zorgen er terplekke voor dat je bij elkaar kunt zitten.
Kom je niet uit hetzelfde huishouden? Ook dan mag je met 2 personen aan een tafel zitten, binnen 1,5 meter.
Kies bij het reserveren voor een tijdsblok naar keuze. Alle tijdsblokken duren 1,5 uur.

En als de zon schijnt?
Kom lekker op het terras(gras) zitten! Op het stenen gedeelte kun je eten (vanaf 11.00 uur op de dag zelf te reserveren via 073 681 81 70). Op het gras - waar we natuurlijk ook stoelen hebben neergezet - serveren we alleen drankjes. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Meld je bij aankomst in het restaurant, dan zoeken we een leuke plek voor je uit. 

WAT VERANDERT ER NIET
We koken lekker voor je, door de nieuwe smaken van het seizoen te combineren. We eten vers, gevarieerd en inspirerend. Chef-kok Jeroen Tromp staat te popelen om weer aan de slag te gaan met al het lekkers. Hij heeft weer mooie gerechten samengesteld voor de dagkaart, avondkaart en kleine kaart. Speciaal voor kinderen is er ook een dag- én avondkaart.

Heb je één of meer voedselallergieën of -intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk bij ons eten, natuurlijk! Geef het ons door en we verzorgen een lekker maal op maat.

Het filmontbijt: heerlijk op zondag
Ook nu! Schuif je aan op zondag? Of je nou 's ochtends een rondje Bossche Broek met de hond loopt, in je ochtendjas bijkomt van een gezellige avond of fanatiek tientallen kilometers fietst, vanaf 10.30 uur kun je uitpuffen met een heerlijk ontbijt en een goede film.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!