Meest gestelde vragen

IS DE KAARTVERKOOP AL BEGONNEN?
De kaartverkoop start woensdag 30 november. Supporters van de Verkadefabriek mogen een dag eerder kaartjes kopen.

HOE LAAT BEGINT DE FILM?
Er zijn twee tijdsloten. Om 16.30 uur draaien we een familiefilm. Om 19.15 uur draaien we reguliere films.

WAT KOST EEN KAARTJE VOOR DE BUITENBIOS IM SCHNEE?
Een kaartje voor de Buitenbios im Schnee kost € 10,50. Ben je een Supporter, dan kost een kaartje € 9,50. Kaartjes zijn vooraf te reserveren via: verkadefabriek.nl/buitenbios.

WAT VOOR SOORT FILMS DRAAIEN ER IN DE BUITENBIOS IM SCHNEE?
Familiefilms, kerstfilms, klassiekers en premièrefilms.

WAAR KAN IK DE BUITENBIOS IM SCHNEE VINDEN?
De Verkadefabriek staat aan de Boschdijkstraat, tegenover Willem Twee Poppodium. De film draait op het binnenpleintje naast de Serre. Kom je via de hoofdingang binnenlopen, dan is de Serre te vinden aan je linkerkant.

KAN IK ERGENS PARKEREN?
Ja dat kan. De Verkadefabriek heeft drie parkeerplaatsen: een achter het gebouw, een aan de Tramkade en een aan de Veemarktweg. Parkeren kost €1,95 per uur.

WAAR KAN IK MIJN FIETS STALLEN?
Voor het gebouw zijn fietsenrekken te vinden.

HOE ZIT DAT MET DIE KOPTELEFOONS?
Die zijn nieuw! Op deze manier heb je geen last van voorbijrazende treinen, automobilisten en blijven je oren de hele avond warm! Een nóg betere filmervaring dus. De koptelefoons zijn draadloos en gemakkelijk in te stellen naar jouw wensen.

MAG IK EIGEN CONSUMPTIES MEENEMEN?
Eigen consumpties zijn niet toegestaan. Neem wel je eigen mok van thuis mee, dan krijg je namelijk €1 korting op je warme choco en/of glühwein!

HOE BLIJF IK WARM TIJDENS DE FILM?
Kleed je zo warm mogelijk aan! Trek een thermohemd aan onder je skijas, dikke wollensokken in je snowboots, vergeet je handschoenen niet en gooi een warme sjaal om je nek. Wij zorgen voor warme choco, glühwein, fleecedekentjes (neem gerust ook je eigen deken mee!), verwarmde kussens en een koptelefoon.

ZIT ER EEN PAUZE IN DE FILM?
Nee, er zit geen pauze ze in de film.

KAN IK IETS ETEN OF DRINKEN?
Jazeker, voor de voorstelling is de bar in de Serre geopend. Er zijn genoeg (warme) drankjes om de dorst te lessen en hapjes om hongerige magen te vullen. Bij de familiefilms verkopen we ook poffertjes.Tip! Neem je eigen mok van thuis mee, dan krijg je €1 korting op je warme choco en/of glühwein en betaal je € 2 in plaats van € 3. Ook kun je de hele avond aanschuiven in ons restaurant voor een heerlijk diner. Eigen consumpties zijn niet toegestaan. 

IS DE BAR DE HELE AVOND OPEN?
Wanneer de film begint, gaat de bar dicht.

EN MET SLECHT WEER?
Dan verhuizen we naar binnen, de film gaat dus altijd door! In de filmzalen mag je je drankje meenemen, eten is niet toegestaan. We laten via instagram en de website weten wat we doen.

MOGEN KINDEREN OOK MEE?
Tuurlijk, maar kijk even van tevoren of je kinderen oud genoeg zijn voor de film. De films die om 16.30 uur draaien zijn geschikt voor families. Je kunt de kijkwijzer onderaan bij de informatie van de film vinden. 

MOET IK NOG IETS WETEN?
We waarderen het wel enorm als je rekening houdt met anderen. Kletsen kan na de film en ja we zitten buiten, maar roken is niet toegestaan.