Meest gestelde vragen

IS DE KAARTVERKOOP AL BEGONNEN?
Ja, de kaartverkoop voor de films in juli is begonnen!

HOE LAAT BEGINT DE FILM?
De film begint wanneer het donker is, dan is de film het beste te zien. Dat is van 7 juli t/m 20 juli om 22.30 uur. Van 21 juli t/m 3 augustus om 22.15 uur. Van 4 t/m 10 augustus om 22.00 uur, van 11 t/m 17 augustus om 21.45 uur, van 18 t/m 24 augustus om 21.30 uur en van 25 augustus t/m 3 september om 21.15 uur.
1 uur van tevoren gaan de deuren open en kun je een drankje bestellen aan de bar.

WAT KOST EEN KAARTJE VOOR DE BUITENBIOS?
Een kaartje voor de openluchtbios kost €10,50. Ben je een Supporter, dan kost een kaartje €9,50. Kaartjes zijn vooraf te reserveren via: verkadefabriek.nl/buitenbios.

WAT VOOR SOORT FILMS DRAAIEN ER IN DE BUITENBIOS?
Iedere dag heeft een eigen thema. Op dinsdag draaien we een film gekozen door een van jullie, op woensdag zie je een Best of 2022 film. Op donderdag draaien we een Throwback Thursday film, op vrijdag is het Friday Music Night en op zaterdag zie je een première film.

WAAR KAN IK DE BUITENBIOS VINDEN?
De Verkadefabriek staat aan de Boschdijkstraat, tegenover Willem Twee Poppodium. De film draait op het binnenpleintje naast de Serre. Kom je via de hoofdingang binnenlopen, dan is de Serre te vinden aan je linkerkant.

KAN IK ERGENS PARKEREN?
Ja dat kan. De Verkadefabriek heeft drie parkeerplaatsen: een achter het gebouw, een aan de Tramkade en een aan de Veemarktweg. Parkeren kost €1,95 per uur.

WAAR KAN IK MIJN FIETS STALLEN?
Voor het gebouw zijn fietsenrekken te vinden.

HOE ZIT DAT MET DIE KOPTELEFOONS?
Die zijn nieuw! Op deze manier heb je geen last meer van voorbijrazende treinen, automobilisten en alles wat daar op lijkt. Een nóg betere filmervaring dus. De koptelefoons zijn draadloos en gemakkelijk in te stellen naar jouw wensen.

WANNEER KOMT HET PROGRAMMA VAN AUGUSTUS ONLINE?
Ook daar zijn we druk mee bezig, houd verkadefabriek.nl/buitenbios in de gaten.

MAG IK ZELF IETS MEENEMEN?
Eigen consumpties zijn niet toegestaan. Heb je het snel koud? Dan kun je een dekentje voor jezelf meenemen. 

ZIT ER EEN PAUZE IN DE FILM?
Nee, dit jaar zit er geen pauze ze in de film.

KAN IK IETS ETEN OF DRINKEN?
Jazeker, voor de voorstelling is de bar in de Serre geopend. Er zijn genoeg drankjes om de dorst te lessen en hapjes om hongerige magen te vullen. Ook kun je de hele avond aanschuiven in ons restaurant voor een heerlijk diner. Eigen consumpties zijn niet toegestaan.

IS DE BAR DE HELE AVOND OPEN?
Wanneer de film begint, gaat de bar dicht. TIP: voorafgaand aan de film kan je bij de bar een mega vrolijke koeltas bestellen gevuld met je favoriete biertjes, frisjes of wijntjes. Zo ben je tot het eind van de avond voorzien!

EN ALS HET REGENT?
Dan verhuizen we naar binnen, de film gaat dus altijd door! In de filmzalen mag je je drankje meenemen, eten is niet toegestaan. We laten via instagram en de website weten wat we doen.

MOGEN KINDEREN OOK MEE?
Tuurlijk, maar kijk even van tevoren of je kinderen oud genoeg zijn voor de film. Je kunt de kijkwijzer onderaan bij de informatie van de film vinden. Twijfel je? Dan kun mag je altijd een mailtje sturen naar marketing@verkadefabriek.nl.

MOET IK NOG IETS WETEN?
We waarderen het wel enorm als je rekening houdt met anderen. Kletsen kan na de film en ja we zitten buiten, maar roken is niet toegestaan.