Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Meest gestelde vragen

IS DE KAARTVERKOOP AL BEGONNEN?
Ja, de verkoop is begonnen! De kaartverkoop voor augustus begint op do 15 juli.

HOE LAAT BEGINT DE FILM?
In juli begint de film om 22.15 uur, in augustus 21.45 uur. Dan begint het donker te worden en is de film het beste te zien. 1 uur van tevoren gaan de deuren open en kun je een drankje bestellen aan de bar. M.u.v. Nomadland met theatervoorstelling.

GELDEN BUITEN DEZELFDE CORONAMAATREGELEN ALS BINNEN?
Ja, ook buiten gelden de coronamaatregelen. Hier lees je er alles over.

MOET IK EEN NEGATIEVE CORONATEST LATEN ZIEN?
Nee, dat is niet nodig.

MAG IK NAAST MIJN PARTNER ZITTEN?
Jazeker, kom je samen met je lief of met je huisgenoot naar de film, dan mag je met twee naast elkaar zitten. Geen huisgenoten? Dan moet je ook buiten 1,5 meter afstand houden. 

WAT VOOR SOORT FILMS DRAAIEN ER IN DE BUITENBIOS?
Iedere dag heeft een eigen thema. Op maandag en zaterdag zie je een premièrefilm. Op dinsdag een special. Op woensdag een Best of 2020 film. Donderdag is de Throwback Thursday dag en zie je een fijne klassieker. Op vrijdag draaien we muziekfilm en op zondag draaien we, bij succes, nog een extra film.

MAG IK ZELF IETS MEENEMEN?
Eigen consumpties zijn niet toegestaan.
Heb je het snel koud? Dan kun je een dekentje voor jezelf meenemen. 

KAN IK ERGENS PARKEREN?
Ja dat kan. De Verkadefabriek heeft drie parkeerplaatsen: een achter het gebouw, een aan de Tramkade en een aan de Veemarktweg. Parkeren kost €1,50 per uur.

MOET IK NOG IETS WETEN?
Niet echt. We waarderen het wel enorm als je rekening houdt met anderen. Kletsen kan na de film en ja we zitten buiten, maar roken is niet toegestaan. Ook het Coronavirus heerst nog steeds, let goed op jezelf en elkaar!

WAT KOST EEN KAARTJE VOOR DE BUITENBIOS?
Een kaartje voor de openluchtbios kost €10,50. Ben je een Supporter, dan kost een kaartje €9,50. Kaartjes zijn vooraf te reserveren via: verkadefabriek.nl/buitenbiosM.u.v. Nomadland met theatervoorstelling.

WANNEER KOMT HET PROGRAMMA VAN AUGUSTUS ONLINE?
Daar zijn we druk mee bezig, houd verkadefabriek.nl/buitenbios in de gaten.

KAN IK IETS ETEN OF DRINKEN?
Jazeker, voor de voorstelling en tijdens de pauze is de bar in de Serre geopend. Je bent het misschien niet van ons gewend, maar in de Buitenbios zit een pauze. Er zijn genoeg drankjes om de dorst te lessen en hapjes om hongerige magen te vullen. Ook kun je de hele avond aanschuiven in ons restaurant voor een heerlijk diner (let op: je moet hiervoor wel even reserveren, dat kan via deze link). Eigen consumpties zijn niet toegestaan.

EN ALS HET REGENT?
Dan verhuizen we naar binnen, de film gaat dus altijd door! In de filmzalen mag je je drankje meenemen, eten is niet toegestaan.

MOGEN KINDEREN OOK MEE?
Tuurlijk, maar kijk even van tevoren of je kinderen oud genoeg zijn voor de film. Je kunt de kijkwijzer onderaan bij de informatie van de film vinden. Twijfel je? Dan kun mag je altijd een mailtje sturen naar marketing@verkadefabriek.nl

WAAR KAN IK DE BUITENBIOS VINDEN?
De Verkadefabriek staat aan de Boschdijkstraat, tegenover de W2. De film draait op het binnenpleintje naast de Serre. Kom je via de hoofdingang binnenlopen, dan is de Serre te vinden aan je linkerkant.

WAAR KAN IK MIJN FIETS STALLEN?
Voor het gebouw zijn fietsenrekken te vinden.