Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Herfstvakantie!
za 23 t/m zo 31 okt

Herfstvakantie!

Ontsnap aan de kou en warm je op in onze film- en theaterzalen. Voor kinderen, klein of groot, is er de hele vakantie wat te doen in de Verkadefabriek!
Herfstvakantie Kinderen
Minoux
Niet de vaders

Minoux

Na het succes van Moeder mag niet dood speelt MINOUX een nieuwe voorstelling: Niet de vaders. Geselecteerd door de Nederlandse Toneeljury en daarmee één van de beste toneelvoorstellingen van afgelopen seizoen.
Jelena Kostic & Dyane Donck
November Music on Tour

Jelena Kostic & Dyane Donck

How It Ends: een dansvoorstelling geïnspireerd door freerunning
No Time to Die
James Bond

No Time to Die

★★★★ de Volkskrant: "Belandt moeiteloos in de geschiedenisboeken als een van de opmerkelijkste Bond-films" ★★★★★ The Guardian: "startling, exotically self-aware, funny and confident"
Film
Here we are
Nu te zien

Here we are

Aharon zorgt voor zijn autistische, volwassen zoon Uri. Als Uri naar een tehuis moet, gaan vader en zoon ervandoor. Maar waarnaartoe? En wat hopen ze precies te vinden? Een prachtig verhaal over de worsteling van een toegewijde vader.
Film

Collega(s) gezocht!

Hier wil je toch bij horen? 

Het drukbezochte café-restaurant is elke dag vanaf 11.00 uur open en is het kloppende hart van de Verkadefabriek. Voor koffie, eten, krantje lezen, kijken en bekeken worden. Drinken met vrienden of vriendinnen, voor of na een voorstelling, film of zomaar. Vroeg, laat of snel tussendoor, voor een zakelijke afspraak of een date. Om af te spreken en door te zakken, te ontmoeten en mee te maken. Alles en iedereen komt hier samen. Nu jij nog, check de vacatures!

Bekijk de vacatures