Meest gestelde vragen

ZELF JE STOEL KIEZEN 

Kan ik zelf bepalen op welke stoel ik ga zitten?

Als je via de website kaartjes koopt kun je zelf de best beschikbare stoelen selecteren (m.u.v. filmzaal 4). Hoe eerder je je kaartje(s) koopt, hoe meer keuze je hebt in het kiezen van de best beschikbare plaats(en). 

Ik heb een Supporterpas, hoe ontvang ik mijn kaarten? 
Ben je een Supporter en ontvang je je kaarten op je Supporterpas? Je krijgt per mail een bevestiging van je gekochte kaartje(s) inclusief rij- en stoelnummer.

Zitten we wel naast elkaar?
Als je samen naar de film gaat, maar apart kaartjes koopt, is het fijn als je naast elkaar zit. Via de website kan je direct de zaalplattegrond bekijken om te zien of er nog plaatsen naast de eerdere aankoop beschikbaar zijn. Is dit het geval, dan kan je gemakkelijk en snel de stoel(en) naast de oorspronkelijke aankoop selecteren. 

Koop je liever kaarten voor de film bij de kassa? 
Het is mogelijk om bij de kassa van de Verkadefabriek je eigen stoel te kiezen. Vraag de kassamedewerker naar de mogelijkheden.

Moet ik een plaats kiezen? 
Nee dat hoeft niet. Het systeem kiest automatisch de best beschikbare stoelen. In de bevestiging per mail ontvang je je stoel- en rijnummer. KAARTEN KOPEN

Kan ik kaarten ruilen? 
Kaarten kunnen tot uiterlijk twee dagen voor de voorstelling à € 2,50 worden omgeruild aan de kassa van de Verkadefabriek

Hoe bestel ik online kaarten? 
Bestel snel en eenvoudig online je kaarten. Klik hier voor meer informatie. 

Kan ik kaarten telefonsich reserveren? 
Je kunt je kaartjes ook telefonisch reserveren, op 073 6 81 81 60. Dagelijks van 11.00 tot 18.30 uur, zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur. Voor het telefonisch reserveren rekenen wij € 1 bestelkosten per kaartje. Je kaartjes dienen binnen één week na reserveren te worden afgehaald. Indien je kaarten reserveert voor voorstellingen die binnen een week plaatsvinden, blijven de kaarten tot een half uur voor aanvang gereserveerd.Supporter worden? 
Klik hier voor meer informatie over de Supporterpas
Klik hier voor meer informatie over de Supporter Theaterpas
Klik hier voor meer informatie over de Supporter Jaarkaart

X