Corona

Corona

Om ervoor te zorgen dat iedereen in een veilige omgeving films kan kijken en kan eten en drinken, hebben we een aantal belangrijke punten en aanpassingen op een rij gezet:

Kaartjes
- Kaartjes zijn alleen online te koop.
- Kaartjes worden weer geplaceerd verkocht (behalve in filmzaal 4 of de Buitenbios). Kom je samen met je lief of huisgenoot naar de film, dan mag je met twee naast elkaar zitten. Geen huisgenoten? Speciaal daarvoor zijn de solo-zitjes. 
- De kaartcontrole vindt voor de ingang van de filmzaal plaats. Een medewerker achter een balie, afgeschermd met plexiglas, scant je kaartje.

Bij aankomst
- Betaal bij het parkeren contactloos met je pinpas aan de slagboom. Bij het inrijden houd je de pinpas ter hoogte van het ‘Wave & Pay’ logo . Als je uitrijdt doe je het hetzelfde en wordt het parkeertarief automatisch van je rekening afgeschreven. Je hoeft dus niet in het gebouw te betalen.
- Ga niet eerder dan 15 minuten voor aanvang naar de filmzaal, zo voorkomen we drukte. 
- Je kan gebruik maken van de kluisjes en haakjes om je spullen op te bergen. Er liggen gel en doekjes klaar om de kluisjes te desinfecteren.

In de zaal
- De lucht in onze filmzalen wordt continu ververst.
- Voortaan kun je in de filmzaal weer naast je lief of je corona-huisgenoot zitten. Het was even puzzelen, maar we hebben de filmzalen zo ingericht dat je naast elkaar kunt zitten én zelf je stoel kunt uitkiezen. Kom je met een iemand van buiten je eigen huishouden? Dat kan nog steeds. We hebben voor jullie een aantal ‘solozitjes’, stoelen waar er niemand naast je zit.
- Kinderen kunnen gebruik maken van stoelverhogers. Lever deze na de film in bij een medewerker zodat ze direct schoongemaakt kunnen worden.
- Alle kinderfilms worden in filmzaal 4 gedraaid, hier mag iedereen uit hetzelfde huishouden naast elkaar zitten.
- In het café-restaurant kun je een drankje bestellen, dit mag mee de zaal in.
- Na afloop van de film zorgt een medewerker dat iedereen met voldoende onderlinge afstand de zaal kan verlaten.
- Tussen de films is er extra tijd ingepland om de zaal te reinigen.

In de gangen
- Houd altijd 1,5 meter afstand. De stickers op de grond geven de afstand aan bij de filmzaalingangen, toiletten en bar.
- In het pand is een duidelijke routing, met eenrichtingsverkeer. 
- Je kunt gewoon gebruikmaken van het toilet. We maken extra vaak schoon.
- Het winkeltje in de gang is open. Er worden even geen boeken en ansichtkaarten verkocht, maar wel schorten, kopjes, tafelkleden, honing en meer.

In het café-restaurant
- Wil je komen eten? Reserveer dan je tafel voor lunch of diner. In het bestelproces wordt €2,50 per persoon in rekening gebracht. Dit wordt van de restaurantrekening afgehaald. Een reservering maken voor dezelfde dag kan mits er nog plek is ook telefonisch, vanaf 11.00 uur via 073 681 81 70.
- Reserveren kan voor maximaal 2 personen per tafel. Kom je met meerdere personen uit hetzelfde huishouden, dan kun je meerdere reserveringen plaatsen. Kom je met 4, dan reserveer je dus 2x voor 2.
- Kom je niet uit hetzelfde huishouden? Ook dan mag je met 2 personen aan een tafel zitten, binnen 1,5 meter.
- Kies bij het reserveren voor een tijdsblok naar keuze. Alle tijdsblokken duren 1,5 uur.

Op het terras
- Op het stenen gedeelte kun je eten (vanaf 11.00 uur op de dag zelf te reserveren via 073 681 81 70).
- Op het gras, waar we natuurlijk ook stoelen hebben neergezet, serveren we alleen drankjes. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Meld je bij aankomst in het restaurant, dan zoeken we een leuke plek voor je uit. 

Neem je drankje mee de filmzaal in
Een fruitig wijntje, koud speciaalbiertje, gin & tonic of kopje koffie, bestel je drankje in het café en neem het mee de filmzaal in.

Openingstijden café-restaurant
Vanaf 1 juni gaan we voor je open. In het restaurant en op het terras - iedere dag.
Het restaurant en het terras zijn open van 11.00 tot 24.00 uur.

En natuurlijk...
- Houd altijd 1,5 meter afstand
- Was regelmatig je handen
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Blijf thuis als je klachten hebt

Heb je meer vragen? Stuur een mail naar de kassa: info@verkadefabriek.nl.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!