Corona

Corona

Om ervoor te zorgen dat iedereen in een veilige omgeving theater en film kan bezoeken en kan eten en drinken, hebben we een aantal belangrijke punten en aanpassingen op een rij gezet:

Kaartjes
- Kaartjes zijn alleen online te koop, met uitzondering van kindervoorstellingen in de theaterzalen.
- Kaartjes worden weer geplaceerd verkocht (behalve in filmzaal 4 of de Buitenbios). Kom je samen met je lief of huisgenoot, dan mag je met twee naast elkaar zitten. Geen huisgenoten? Speciaal daarvoor zijn de solo-zitjes. 
- De kaartcontrole vindt voor de ingang van de zaal plaats. Een medewerker achter een balie, afgeschermd met plexiglas, scant je kaartje.

Bij aankomst
- Betaal bij het parkeren contactloos met je pinpas aan de slagboom. Bij het inrijden houd je de pinpas ter hoogte van het ‘Wave & Pay’ logo . Als je uitrijdt doe je het hetzelfde en wordt het parkeertarief automatisch van je rekening afgeschreven. Je hoeft dus niet in het gebouw te betalen.
- Ga niet eerder dan 15 minuten voor aanvang naar de film- of theaterzaal, zo voorkomen we drukte. 
- Je kan gebruik maken van de kluisjes en haakjes om je spullen op te bergen. Er liggen gel en doekjes klaar om de kluisjes te desinfecteren.

In de zaal
- De lucht in onze zalen wordt continu ververst.
- Het was even puzzelen, maar we hebben de zalen zo ingericht dat je naast elkaar kunt zitten én zelf je stoel kunt uitkiezen. Kom je met een iemand van buiten je eigen huishouden? Dat kan nog steeds. We hebben voor jullie een aantal ‘solozitjes’, stoelen waar er niemand naast je zit.
- Kinderen kunnen gebruik maken van stoelverhogers. Lever deze na de voorstelling of film in bij een medewerker zodat ze direct schoongemaakt kunnen worden.
- Alle kinderfilms worden in filmzaal 4 gedraaid, hier mag iedereen uit hetzelfde huishouden naast elkaar zitten.
- In het café-restaurant kun je een drankje bestellen, dit mag mee de zaal in.
- Na afloop van de film of voorstelling zorgt een medewerker dat iedereen met voldoende onderlinge afstand de zaal kan verlaten.
- Tussen de films is er extra tijd ingepland om de zaal te reinigen.

In de gangen
- Houd altijd 1,5 meter afstand. De stickers op de grond geven de afstand aan bij de zaalingangen, toiletten en bar.
- In het pand is een duidelijke routing, met eenrichtingsverkeer. 
- Je kunt gewoon gebruikmaken van het toilet. We maken extra vaak schoon.
- Het winkeltje in de gang is open. Er worden even geen boeken verkocht, maar wel schorten, kopjes, tafelkleden, honing en meer.

In het café-restaurant
- Wil je komen eten? Meld je dan bij aankomst in het restaurant, dan zoeken we een leuk plekje voor je uit. Reserveren kan vanaf 6 personen, via info@horecaverkadefabriek.nl.

Neem je drankje mee de filmzaal in
Een fruitig wijntje, koud speciaalbiertje, gin & tonic of kopje koffie, bestel je drankje in het café en neem het mee de filmzaal in.

Openingstijden café-restaurant
We zijn weer open. In het restaurant en op het terras klappen we de parasols voor je uit en serveren we heerlijke drankjes en gerechten - iedere dag. Het restaurant en het terras zijn open van 11.00 tot 24.00 uur.

En natuurlijk...
- Houd altijd 1,5 meter afstand
- Was regelmatig je handen
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Blijf thuis als je klachten hebt

Heb je meer vragen? Stuur een mail naar de kassa: info@verkadefabriek.nl.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!