Huisregels

Met jaarlijks zo'n 200.000 bezoekers is het verstandig om wat afspraken te maken. Zodat het voor iedereen toegankelijk en gezellig blijft. Een paar huisregels.

Kom op tijd
Hoe legitiem je excuus (of smoes…) ook: na aanvang van de film of voorstelling word je niet meer toegelaten tot de zaal.
Waarom? Omdat we een vlakke vloertheater zijn; je moet dus vaak over het speelvlak, letterlijk door de voorstelling heen, om bij je stoel te komen.

En bij de film: we draaien amper voorfilms. Laatkomers storen dus de bezoekers die wél op tijd in de zaal zaten. Kortom: zorg dat je op tijd in de Verkadefabriek (bij de zaal) bent! Zorgen wij dat alles op tijd begint – ieder z’n verantwoordelijkheid.

Niet eten in de zalen
Het is niet toegestaan om te eten in de zalen.

Telefoon uit
Niets zo vervelend als een rinkelende telefoon dwars door een film of voorstelling. Schakel daarom je mobiel uit voordat je de zaal in gaat. Bellen tijdens de voorstelling of film is natuurlijk helemaal uit den boze.

Geen beeld- en geluidsopnamen
Fotograferen, filmen, geluidsopnamen maken – het is allemaal niet toegestaan tijdens een film of voorstelling, tenzij je specifieke toestemming hebt gekregen. Daarvoor kun je contact opnemen met de afdeling Marketing van de Verkadefabriek: marketing@verkadefabriek.nl

Kinderen
Kinderen zijn natuurlijk welkom in de Verkadefabriek, we hebben immers legio kinderactiviteiten en speciale kindermenu’s.
Bij die kinderfilms en –voorstellingen worden leeftijdsaanduidingen vermeld. Let daar op. En, belangrijker nog: houd je er aan. De makers kunnen als geen ander inschatten voor welke leeftijdsgroep hun voorstelling of film geschikt is; te jonge kinderen kunnen het voor andere bezoekers verstoren.

Verder vragen we je goed op je kinderen te letten. Hoe leuk ook, de Verkadefabriek is geen pretpark. Laat ze niet spelen in de gangen, daar hebben overige bezoekers (in de zalen) en medewerkers last van.

Kinderen jonger dan tien jaar laten we niet zonder begeleiding toe in de film of voorstelling.

Gelieve ook je baby niet mee de zaal in te nemen - hoe lief en aandoenlijk ook, hij/zij zou de voorstelling of film kunnen verstoren. 

Is de leeftijdgrens 16? Dan krijg je onder de 16 jaar geen toegang
Volgens de wet krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd. Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.

Dieren niet toegestaan
Honden, ratten, papegaaien, katten – dieren zijn niet welkom in de Verkadefabriek. Uitgezonderd blindengeleide- of hulphonden natuurlijk.

Kaarten ruilen
Kaarten kunnen tot uiterlijk twee dagen voor de voorstelling à € 2,50 worden omgeruild aan de kassa van de Verkadefabriek.

Suggesties, vragen
Op- en aanmerkingen zijn altijd welkom. Laat ons weten wat je van de Verkadefabriek vindt, wat beter kan. Met die informatie proberen wij dan van de Verkadefabriek nog meer jouw plek te maken. Mail ons: info@verkadefabriek.nl of bel 073 6 81 81 50.

Klachten
In de Verkadefabriek werken mensen. En waar mensen werken, gaat er wel eens iets fout. Vervelend, maar we proberen er altijd een passende oplossing voor te verzinnen. Je kunt je klacht hier kwijt of op een 'Alles komt goed'-formulier, te verkrijgen aan de kassa.

In de Verkadefabriek gelden de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!