Parkeren

AUTO PARKEREN

De Verkadefabriek heeft drie parkeerterreinen, rondom het gebouw: achter het pand (P1), aan de Tramkade (P2) en aan de Veemarktweg (P3). De parkeerterreinen zijn 24 uur per dag geopend. Denk er wel aan dat je buiten de openingstijden van de Verkadefabriek met je pinpas hebt ingecheckt, de betaalautomaat bevindt zich namelijk ín de Verkadefabriek. Parkeerveld 3 beschikt over een eigen betaalautomaat.

Let op: meestal is er voldoende ruimte, maar bij heel grote drukte kunnen zelfs onze drie parkeerterreinen vol raken. Parkeren in de buurt is heel beperkt mogelijk en er wordt streng gecontroleerd. Houd daar rekening mee bij je bezoek aan de Verkadefabriek.

Betaalmogelijkheden
Betalen voor het parkeren bij de Verkadefabriek kan op twee manieren: contactloos met je pinpas aan de slagboom, of (cash of pin) aan de betaalautomaat in de ontvangsthal.

Contactloos betalen bij de slagboom
Nooit meer wachten bij de betaalautomaat: het kan als je gebruikmaakt van contactloos betalen aan de slagboom. Bij het inrijden houd je de pinpas ter hoogte van het 'Wave & Pay' logo. Als je uitrijdt, doe je hetzelfde en wordt het parkeertarief automatisch van je rekening afgeschreven. Bij contactloos betalen hanteren we een tarief van € 0,10 per vier minuten.


 

Tarieven
Contactloos (wave & pay) met je bankpas aan de slagboom: € 0,10 per tijdseenheid van 4 minuten
Cash of met bankpas aan de betaalautomaat: € 0,50 per tijdseenheid van 20 minuten

Nieuw op P1, laadpalen voor elektrische auto's. Een hele fijne nieuwe aanwinst, voor jou, voor ons én voor onze planeet. 
 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!