Supporter Jaarkaart

Word Supporter en bezoek een jaar lang onbeperkt alle activiteiten in de Verkadefabriek

Ben je een omnivoor? Ga je vaak en veel? Naar film, cabaret, dans, theater, muziek – alles? Of kom je niet zo vaak, maar wil je een substantiële bijdrage leveren aan de Verkadefabriek? Dan is er de Supporter Jaarkaart.

Een ware ‘all you can eat’-pas voor € 280 per jaar (of € 24,50 per maand)*. Met de Jaarkaart bezoek je een jaar lang (vanaf aanmelden) onbeperkt álle activiteiten in de Verkadefabriek: theater, dans, cabaret, film, muziek, met uitzondering van voorstellingen van derden, cursussen en films-met-buffet.

Enige spelregel: je kunt je kaartje bestellen vanaf één maand vóór de voorstelling of film, online of aan de kassa. In de voorverkoop en het restaurant krijg je de ‘gewone’ Supporterpas-korting.

De Supporter Jaarkaart is te koop vanaf 1 mei 2016 en gaat direct in als je hem bestelt – je kunt meteen gebruik maken van de korting en vrije toegang. De pas sturen we je wat later toe; daarvoor hebben we een pasfoto van je nodig. Na je aanmelding ontvang je een mailtje waarin we uitleggen hoe je die (digitaal) kunt aanleveren. 

* Je kunt kiezen: je betaalt online € 280 ineens. Of één jaar lang € 24,50 per maand; gelieve daarvoor deze machtiging in te vullen en op te sturen. Na het jaar kun je maandelijks opzeggen.

Heel handig: als je online tickets bestelt, worden die automatisch op je Supporter Jaarkaart gezet. Je Jaarkaart is dus je entreekaartje(s). Let op: bestel je ook tickets voor een andere pashouder, dan komen die tickets op zijn/haar pas. Bestel je ook tickets-zonder-pas, dan worden die als e-ticket toegestuurd.

BESTEL NU JE SUPPORTER JAARKAART