Studentenkorting

Goedkoop naar de film of het theater? Dat kan in de Verkadefabriek!

Hou je aan het eind van je geld ook altijd een stukje maand over? Aan ons kan het niet liggen. In de Verkadefabriek betaal je maar € 8 voor film en € 10 voor theater. Dat is goedkoper dan een avond stappen en minstens zo geestverruimend. Komen dus!

In de Verkadefabriek zie je de nieuwste arthouse films, de beste cabaretiers, de nieuwste generatie dans- en theatermakers en beleef je intieme concerten.

De studentenkorting geldt op de dag zelf, aan de kassa van de Verkadefabriek, op vertoon van je collegekaart of CJP-pas. 
(Deze korting geldt voor jongeren t/m 29 jaar, op vertoon van een geldige collegekaart of CJP-pas.)

Hieronder een aantal tips van voorstellingen uit het nieuwe seizoen speciaal gekozen voor jullie!

Bekijk het volledige programma hier!CABARET
Henry van Loon - Onze Henry (reprise)
Wo 20 nov, 20.30 uur

Je bedenkt het niet maar je ziet het wel degelijk, waardoor je na afloop met een parelmoeren glans naar buiten treedt en hoofdschuddend tegen je tijdelijke bedpartner fluistert: ‘Dat was nu echt weer iets voor onze Henry.’

Soundos - Niets te verliezen
Do 21 nov, 20:30 uur

Soundos is al meer dan tien jaar lid van Comedytrain. Is een van drie Nederlandse comedians die door Netflix werd gevraagd voor een special. Ze probeerde vorig seizoen Niet te verliezen hier uit, nu is het af en komst ze weer naar de grote zaal. Soundos, ze heeft niets te verliezen.

Alex Ploeg - Ultimatum (reprise)
Do 27 feb, 20.15 uur

Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Een succesvolle mislukking. In Ultimatum komen in sneltreinvaart rake grappen, absurde observaties en betoverende gitaarliedjes op je af. 

René van Meurs - Hunkert
Za 29 feb, 20.30 uur

Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt ernaar verlangen of zelfs smachten. René van Meurs doet daar een schepje bovenop. Hij hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden. Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes.

Martijn Koning - Koning van de toekomst
Vr 6 en za 7 mrt, 20.30 uur

Martijn is De Koning van de dieren in zijn nieuwe theatershow. Dieren speelden altijd al een grote rol in de shows van Martijn Koning, maar nu is het echt tijd om een volledige show te wijden aan onze beste vrienden. Honden, katten, olifanten, haaien, parkieten, naakte molratten en natuurlijk mensen.

Fresku - Voordat het te laat is
Za 11 apr, 20.30 uur 

Fresku komt voor het eerst naar de Verkadefabriek. Met een prikkelend en eerlijk verhaal. Hij komt dichterbij zichzelf dan ooit. Zonder show of typetjes, maar alleen met een kruk en microfoon. Hij gaat op zoek naar wat theater voor hem betekent.

Stefano Keizers - Sorry baby
Za 23 mei, 20.30 uur

Vorig jaar was Stefano Keizers hier te zien met Sorry baby. Dat ging goed, maar niet in het hele land. Stefano lokt met zijn voorstelling veel bizarre reacties uit waar aan het einde van het seizoen veel over te lezen was. Stefano: ‘’Het is theatermagie in volle glorie.’’MUZIEK

Lakshmi - Adem
Do 19 dec, 20.30 uur

Adem is een modern verhaal. Over twintiger zijn, meisje en vrouw zijn in een nu en dan mannenwereld. Over soms de held zijn maar vooral ook de antiheld, de underdogpositie waar je trots op bent maar stiekem toch altijd verlangt naar erkenning. 

Lucky Fonz III - Buiten de lijnen
Za 29 feb, 20.30 uur

Hij combineert cabaret, kleinkunst en unieke liedjes tot een onvergelijkbaar geheel in de clubzaal. In 2020 keert Lucky Fonz eindelijk weer terug met Buiten de Lijnen. Mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en -vooral- ontroerig.DANS


 

Man || Co - Hotel rock bottom


Wo 20 nov, 20.15 uur 

Hotel rock bottom is een absurd reïntegratie instituut dat zich presenteert als ‘the perfect getaway’. De cliënten checken in wanneer ze niet aan de verwachting van de maatschappij kunnen voldoen. Binnen de muren van Hotel rock bottom volg je een jonge vrouw die wordt getraind, geconditioneerd en gemanipuleerd. Want: afwijken van de norm is niet mogelijk.THEATER

Toneelgroep Oostpool - Allemaal mensen | Umuntu
Za 16 nov, 20.30 uur

Alle mensen hebben voor 99,9% hetzelfde DNA. Toch gaat alle aandacht naar de 0,1% waarin we anders zijn. Zwart, wit, homo, hetero, hipster, nerd, millennial, queer; soms is het bevrijdend je met je identiteit te onderscheiden, soms beklemmend of zelfs gevaarlijk.

Orkater / De Nieuwkomers - Konvooi met Ilias
Do 21 nov, 20.15 uur
De jonge club theatermakers van Konvooi neemt het oorlogsepos De Ilias als startpunt om de verantwoordelijkheid van de mens te bevragen. Vier kameraden die vastzitten in een bloedbad dat eeuwig lijkt te duren. Én de mooiste vrouw van de wereld.

Orkater - Guilty until proven
Za 4 jan, 20.15 uur
Muziektheatercollectief Sir Duke maakt bij Orkater een Hollandse ‘whodunnit’, geïnspireerd op de klassieker Murder on the Oriënt Express van Agatha Christie. Suspense en vervreemdende soundscapes, Boom Bap en film noir: Guilty until proven is een beeldende voorstelling. 

Club Gewalt - Life, oh life
Vr 24 en za 25 jan, 20.15 uur
Club Gewalt is gekaapt door de consumptiemaatschappij en there is no fucking way out. Dus gaat Club Gewalt erin. In een lifestyle opera proberen ze het ultieme nirvana te bereiken met de dingen om hen heen. Mindfulness, maar dan met spullen. Club Gewalt wordt één met zijn Rituals douchegel, Fairphone, pannenkoekenplant, vintage koffietafeltje, Harari boekencollectie en ge-recyclede Freitag rugzak.


 

 

 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!