Kopen, reserveren en ruilen

Ik wil

Kaarten kopen
Kaarten kopen met een Supporterpas
Kaarten reserveren
Kaarten ruilen
Reserveren voor het café-restaurant
Genieten op afstand in de filmzalen
Betalen met een bon
Weet waar je kooptKaarten kopen

Aan onze kassa
Iedere dag tussen 13.00 uur en 22.00 uur, op zondag vanaf 11.00 uur. 
Let op, aan de kassa kun je alleen pinnen met je bankpas, en niet cash betalen.

Online
24 uur per dag - snel, veilig en eenvoudig. Via je mobiel, computer en tablet. 

Print je e-ticket uit of laat 'm zien op mobiel
Na betaling van je bestelling ontvang je een e-mail met een pdf-bijlage: het e-ticket. Dit e-ticket is je toegang tot de voorstelling – print het uit of bewaar het op je smartphone, en neem het naar de voorstelling mee.

Aan de deur van de zaal wordt de barcode gescand van het e-ticket, je smartphone (zet daarbij het contrast op 'hoog') of je pas. De unieke barcode van een e-ticket kan maar één keer gebruikt worden; dupliceren van e-tickets is daarom zinloos.

Kaarten kopen voor kinderen?
Het tarief voor kindervoorstellingen en -activiteiten is geldig voor kinderen t/m 12 jaar.

Ben je slechthorend of mindervalide?
We hebben voorzieningen voor slechthorenden en mindervaliden. lees meerHeb je een Supporterpas, Supporter Theaterpas of Supporter Jaarkaart? 

Dan worden je tickets automatisch op je pas gezet; je pas is dan je entreebewijs. Koop je ook kaarten voor een ander die een eigen pas heeft, dan zetten we jouw kaartje op jouw pas en het kaartje van de ander op zijn/haar pas. Bestel je ook tickets-zonder-pas, dan worden die gewoon als e-ticket toegestuurd.Reserveren voor het café-restaurant

Wil je komen eten? Reserveer dan je tafel voor lunch of diner. In het bestelproces wordt €2,50 per persoon in rekening gebracht. Dit wordt van de restaurantrekening afgehaald. Een reservering maken voor dezelfde dag kan mits er nog plek is ook telefonisch, vanaf 11.00 uur via 073 681 81 70.

Reserveren kan voor maximaal 2 personen per tafel. Kom je met meerdere personen uit hetzelfde huishouden, dan kun je meerdere reserveringen plaatsen. Kom je met 4, dan reserveer je dus 2x voor 2.

Kom je niet uit hetzelfde huishouden? Ook dan mag je met 2 personen aan een tafel zitten, binnen 1,5 meter.

Kies bij het reserveren voor een tijdsblok naar keuze. Alle tijdsblokken duren 1,5 uur.Je kunt weer naast elkaar zitten

We hebben de filmzalen zo ingericht dat je naast elkaar kunt zitten én zelf je stoel kunt uitkiezen. Kom je met een iemand van buiten je eigen huishouden? Dat kan nog steeds. We hebben voor jullie een aantal ‘solozitjes’.

Wil je twee losse plaatsen of meer dan twee plaatsen reserveren? Dat is op dit moment alleen mogelijk wanneer je twee afzonderlijke bestellingen doet. Nog ietwat houtje-touwtje, maar we werken er hard aan dit technisch snel in orde te maken. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen met de kassa, we helpen je graag verder: 073 681 81 60.

Alle kinderfilms worden in filmzaal 4 gedraaid, hier mag iedereen uit hetzelfde huishouden wel naast elkaar zitten.Telefonisch kaarten reserveren

Je kunt je kaartjes telefonisch reserveren via 073 6 81 81 60 op:

Maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 18.30 uur
Zaterdag van 13.00 uur tot 18.30 uur
Zondag van 11.00 uur tot 18.30 uur

Voor het telefonisch reserveren rekenen wij € 1 bestelkosten per kaartje.
Je kaartjes dienen binnen één week na reserveren te worden afgehaald.
Indien je kaarten reserveert voor voorstellingen die binnen een week plaatsvinden, blijven de kaarten tot een half uur voor aanvang gereserveerd.Kaarten ruilen

Kaarten kunnen tot uiterlijk twee dagen voor de voorstelling à € 2,50 worden omgeruild aan de kassa van de Verkadefabriek.Betalen met een bon

In de Verkadefabriek kan je aan de kassa betalen met de VF*Kadobon.
Daarnaast kan je betalen met de Podium Cadeau Kaart of met een cadeaubon van Heinen. 

De VF*Kadobon en Podium Cadeau Kaart zijn alleen in te wisselen aan de kassa van de Verkadefabriek. Het is niet mogelijk om de bonnen via de website te verzilveren. Weet waar je koopt

Helaas komt het voor dat kaarten voor voorstellingen in de Verkadefabriek worden aangeboden via zogenaamde ‘secondary ticketing’ websites – soms zelfs voor anderhalf tot drie keer meer dan de oorspronkelijke prijs. De Verkadefabriek doet echter geen zaken met ticketbureaus! Kaarten voor voorstellingen in de Verkadefabriek zijn alleen te koop via onze website of aan onze kassa.

Kaarten die je via ‘secondary ticketing’ websites zijn verkocht worden ongeldig gemaakt. De Verkadefabriek is niet aansprakelijk voor mogelijke problemen die voortvloeien uit gekochte kaarten via deze kanalen.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!