Kaartjes online bestellen

Bestel snel, veilig en eenvoudig thuis online je kaarten voor activiteiten in de Verkadefabriek.

Hoe?
Heel simpel, het kan op twee manieren.

De eerste, op de homepage: klik in Programma op de film of voorstelling van je keuze, klik op de gewenste tijd (rechts van Tickets) en het inlogscherm verschijnt.

De tweede, op de Programma-pagina's: ga naar de film of voorstelling van je keuze, rechts zie je de dag(en) en speeltijd(en), klik op de gewenste dag en tijd en het inlogscherm verschijnt.

Bij online bestellingen voor voorstellingen in de Grote Zaal kun je zelf je plaatsen kiezen. Hoe vroeger je bestelt, hoe meer keus uit de beste plaatsen.

Na betaling van je bestelling ontvang je een e-mail met een pdf-bijlage: het e-ticket. Dit e-ticket is je toegang tot de voorstelling – print het uit of bewaar het op je smartphone, en neem het naar de voorstelling mee.

LET OP
Heb je een Supporterpas, Supporter Theaterpas of Supporter Jaarkaart? Dan worden je tickets automatisch op je pas gezet; je pas is dan je entreebewijs. Koop je ook kaarten voor een ander die een eigen pas heeft, dan zetten we vanaf maandag 6 maart jouw kaartje op jouw pas en het kaartje van de ander op zijn/haar pas. Bestel je ook tickets-zonder-pas, dan worden die gewoon als e-ticket toegestuurd.

Ga je met paskorting naar een geplaceerde voorstelling? Dan is het handig om de bevestigingmail van je bestelling te printen, of je stoelnummers te onthouden zodat je weet wat je plaatsen zijn.


Aan de deur van de zaal wordt de barcode gescand van het e-ticket, je smartphone (zet daarbij het contrast op 'hoog') of je pas. De unieke barcode van een e-ticket kan maar één keer gebruikt worden; dupliceren van e-tickets is daarom zinloos.

Kaarten kunnen tot uiterlijk twee dagen voor de voorstelling à € 2,50 worden omgeruild aan de kassa van de Verkadefabriek.

Online betalen met een VF*Cadeaubon is helaas (nog) niet mogelijk.

Weet waar je koopt
Helaas komt het voor dat kaarten voor voorstellingen in de Verkadefabriek worden aangeboden via zogenaamde ‘secondary ticketing’ websites – soms zelfs voor anderhalf tot drie keer meer dan de oorspronkelijke prijs. De Verkadefabriek doet echter geen zaken met ticketbureaus! Kaarten voor voorstellingen in de Verkadefabriek zijn alleen te koop via onze website of aan onze kassa.

Kaarten die je via ‘secondary ticketing’ websites zijn verkocht worden ongeldig gemaakt. De Verkadefabriek is niet aansprakelijk voor mogelijke problemen die voortvloeien uit gekochte kaarten via deze kanalen. Hier lees je meer over ‘secundary ticketing’ websites.