Supporterpas

Word Supporter, zet je je betrokkenheid om in steun en krijg voorrang

Word Supporter van de Verkadefabriek! Want als Supporter zet je je betrokkenheid om in concrete steun. Maak je je mee verantwoordelijk voor deze unieke plek en veelkleurige programmering, en zorg je dat de Verkadefabriek kan blijven ontwikkelen. En dat het ‘Mijn Verkadefabriek’ voor velen blijft. Je bent al Supporter voor € 19,50 per jaar.

Supporters van de Verkadefabriek krijgen voorrang, bij de voorverkoop, maar ook bij bepaalde (favoriete) activiteiten. We organiseren exclusieve avonden, voorpremières en nabesprekingen. We houden je op de hoogte, laten je weten waar we mee bezig zijn, vragen je naar je mening of raad. Maar ook andersom: we attenderen je graag op (specifiek) voor jou interessant aanbod.

Supporterpas

Kom je geregeld naar de Verkadefabriek en zie je graag van alles wat? Wil je korting bij alle eigen activiteiten, in het restaurant en (soms) bij andere podia en festivals ? Wil je op de hoogte blijven en de Verkadefabriek steunen? Steun de Verkadefabriek dan voor € 19,50 per jaar en je ontvangt de Supporterpas (voorheen VF*Pas)

Voordeel heb je in ieder geval bij de volgende activiteiten:

• theater, dans, muziek en cabaret: € 2 korting
• film: € 1 korting
• Kinderkunstfabriek: € 1,50 korting
• in het restaurant, bij geselecteerde gerechten: € 1 korting

Ook heel handig: als je online tickets bestelt, worden die automatisch op je Supporterpas gezet. Je Supporterpas is dus je entreekaartje. Alleen je eigen ticket komt op je pas. Let op: bestel je ook tickets voor een andere pashouder, dan komen die tickets op zijn/haar pas. Bestel je ook tickets-zonder-pas, dan worden die als e-ticket toegestuurd.

Geef een Supporterpas cadeau
Voor een verjaardag, als surprise? Zomaar?
Goed idee! Hier lees je hoe.

Een Supporterpas is vanaf ingangsdatum een jaar lang geldig en kost € 19,50.
Je Supporterpas wordt jaarlijks automatisch verlengd, het abonnementsgeld wordt rond de 24e van de betreffende maand van je rekening afgeschreven.

Wil je je Supporterpas opzeggen?
Geef dit dan schriftelijk aan ons door: info@verkadefabriek.nl
Of: Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, 5211 VD ‘s-Hertogenbosch.

Let op: neem bij je bezoek aan de Verkadefabriek altijd je Supporterpas mee, anders kunnen we je geen korting geven!

Er zijn overigens nog twee interessante Supporterpassen: de Theaterpas, waarmee je alle theater- en dansvoorstellingen in de Verkadefabriek bezoekt. En wil je álles in de Verkadefabriek bezoeken? Dan is er de Supporter Jaarkaart.

BESTEL NU JE SUPPORTERPAS