Supporter Theaterpas

Word Supporter en bezoek een heel seizoen alle theater- en dansvoorstellingen

Ben je een liefhebber? Zie je al veel theater en dans maar zou je nóg vaker willen? Of wil je de Verkadefabriek steunen voor net iets meer dan een tientje per maand? Dan is de Supporter Theaterpas iets voor jou!

Voor € 129 per jaar steun je de Verkadefabriek en bezoek je er een heel seizoen lang (vanaf 1 september) onbeperkt alle theater- en dansvoorstellingen, met uitzondering van voorstellingen van derden.

Enige spelregel: je kunt je kaartje bestellen vanaf één maand vóór de voorstelling, online of aan de kassa. Bij de film, cabaret- en muziekactiviteiten en in de voorverkoop krijg je de ‘gewone’ Supporterpas-korting.

De Supporter Theaterpas gaat in op 1 september 2017 (start theaterseizoen 2017/2018) en is een jaar geldig. Voor de pas hebben we een pasfoto van je nodig. Na je aanmelding ontvang je een mailtje waarin we uitleggen hoe je die (digitaal) kunt aanleveren. 

Heel handig: als je online tickets bestelt, worden die automatisch op je Supporter Theaterpas gezet. Je Theaterpas is dus je entreekaartje(s). Let op: bestel je ook tickets voor een andere pashouder, dan komen die tickets op zijn/haar pas. Bestel je ook tickets-zonder-pas, dan worden die als e-ticket toegestuurd.
 

BESTEL NU JE SUPPORTER THEATERPAS