Supporter Theaterpas

Word Supporter en bezoek een heel seizoen alle theater- en dansvoorstellingen

Houd je van theater en dans? Dan is dit iets voor jou. Met de Theaterpas kun je een seizoen lang alle dans- en theatervoorstellingen zien. Een Theaterpas kost €133 en is het hele seizoen geldig vanaf 1 september 2020. Bestel 'm hier

HOE WERKT HET?
Met een Theaterpas kun je vanaf twee maanden vóór de voorstelling online of aan de kassa je kaartje bestellen. Bovendien krijg je op film, cabaret- en muziekactiviteiten en in de voorverkoop de Supporterpas-korting:

√ muziek en cabaret: € 2 korting
√ film: € 1 korting
√ kinderkunstfabriek: € 1,50 korting
√ in het restaurant, bij geselecteerde gerechten: € 1 korting

GOED OM TE WETEN

  • De Supporter Theaterpas gaat in op 1 september 2020 (start theaterseizoen 2020/2021) en is een jaar geldig.
  • Voor de pas hebben we een pasfoto van je nodig. Na je aanmelding ontvang je een mailtje waarin we uitleggen hoe je die (digitaal) kunt aanleveren. 
  • Met een Theaterpas steun je de Verkadefabriek en stimuleer je de kunst en cultuur in de stad.

OOK HANDIG
Als je online tickets bestelt, worden die automatisch op je Supporter Theaterpas gezet. Je Theaterpas is dus je entreekaartje(s). Let op: bestel je ook tickets voor een andere pashouder, dan komen die tickets op zijn/haar pas. Bestel je ook tickets-zonder-pas, dan worden die als e-ticket toegestuurd.

OF GA VOOR DE JAARKAART
Wil je ook onbeperkt naar de film, cabaret en muziek. Kies dan voor de Jaarkaart waarmee je een jaar lang alle activiteiten in de Verkadefabriek kunt bezoeken. Meer info over de Jaarkaart
 

BESTEL NU JE SUPPORTER THEATERPAS

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!