Kinderboekenfestival
Het Mooie Kinderboekenfestival komt op zo 13 jun naar de Verkadefabriek

Kinderboekenfestival

Het Mooie Kinderboekenfestival komt op zo 13 jun naar de Verkadefabriek

- UITVERKOCHT -

Het Mooie Kinderboekenfestival komt voor de tweede keer naar Den Bosch! Op zondag 13 juni 2021 komen kinderboeken tot leven in de zalen, gangen, foyers en binnenplaats van de Verkadefabriek. Tijdens dit bonte festival kunnen kinderen van 4 tot en met 10 jaar zich onderdompelen in de fantasiewerelden uit de mooiste kinderboeken.


De jongste kinderen reizen vanaf Julians mode-atelier, via Prinses Arabella’s keuken en Bobs Popcornparadijs naar Hermans modderbaan. Oudere kinderen starten op het tropische eiland van De man met de zeegroene ogen, reizen terug in de tijd met een spannend verhaal over postduiven tijdens de Tweede Wereldoorlog, langs een eigentijds smartlappencafé om te eindigen in Homme’s fietsenwerkplaats.

En natuurlijk kun je ook schrijvers en tekenaars ontmoeten. Aanwezige kinderboekenmakers zijn Rick de Haas, Yvonne Jagtenberg, Koos Meinderts, Martine Letterie, Sanne te Loo en Annejan Mieras.
 KAARTVERKOOPVanwege de coronamaatregelen ziet het festival er wat anders uit dan voorgaande edities. Kaartjes werken met vaste routes met tijdsloten, verdeeld in twee leeftijdscategorieën: 4 t/m 6 jaar en 7 t/m 10 jaar. Op deze manier kunnen alle kinderen en hun ouders op een veilige manier op ontdekkingsreis. Elke reis duurt ruim 2,5 uur (inclusief pauzes).

Let op!
- Omdat we graag 1,5 meter afstand tussen volwassenen willen garanderen én zoveel mogelijk kinderen willen verwelkomen, mag per kind maximaal één volwassen begeleider mee. Wil je toch graag met twee volwassenen komen, neem dan een vriendje of vriendinnetje mee voor je kind. Sowieso geldt: hoe meer kinderen je mee kunt nemen per volwassene, hoe beter! Je koopt zowel een kaartje voor het kind als voor de volwassene.
- Vanwege de coronamaatregelen ziet het festival er wat anders uit dan je gewend bent. Je koopt een kaartje voor een vaste route met tijdslot. Let dus goed op dat je een kaartje voor de juiste leeftijdscategorie bestelt!
- Indien de corona maatregelen dit in juli weer toestaan, zal er tijdens de programmaroute eten en drinken te koop zijn in diverse zalen en foyers.

Uitverkocht

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!