Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Koffiecode

Je hebt 'm gescand!

Tof! Want achter de code vind je altijd iets verrassends, extra's of nieuws.

Zo ben je nu via je bakkie koffie op onze nieuwe website terechtgekomen! Had je 'm al gezien? Een fris en eigentijds ontwerp, we zijn er heel blij mee. En behalve dat we 'm zelf heel mooi vinden, vind je er ook alle voorstellingen voor het nieuwe seizoen. Een seizoen waarin we de 1,5 meter hopelijk mogen loslaten en de zalen weer voller-dan-vol mogen. 

DE ALLEREERSTE VOORSTELLINGEN VAN HET SEIZOEN! 
Jochen Otten - Opgekropt staat netjes
In Opgekropt staat netjes legt Jochen uit hoe je beleefd ruimte inneemt zonder daarbij de beschaving te schaden. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been. Dat wel.

Panama Pictures - Open repetitie Vanishing Point
Hoe wordt een voorstelling bij Panama Pictures gemaakt, hoe repeteren dansers, wat is de dynamiek in een omgeving waar concept, dans, acrobatiek en livemuziek samensmelten tot één geheel - een voorstelling voor publiek? Tijdens deze open repetitie maak je kennis met Panama Pictures, maak van dichtbij mee hoe ons huisgezelschap te werk gaat!

Jazz Factory - Jan Terlouw Junior & The Night Club
Met zijn 5-koppige band vertolkt Jan Terlouw Junior & The Nightclub een muzikaal verhaal dat zich afspeelt in een Sin City-achtige wereld met als decor een jaren twintig nachtclub. De Jazz Factory wordt deze middag het decor voor dit kleurrijke beeldverhaal vol pakkende songs.

Bekijk het hele programma