Medewerker managementondersteuning

Medewerker managementondersteuning

M/V/X (24/28 uur p/w)

Hét culturele hart van Den Bosch

Theater, cabaret, muziek, film en eten en drinken. Festivals, kinderactiviteiten, debatten, presentaties. In de Verkadefabriek is altijd wat te doen. De Verkadefabriek is elke dag open, voor iedereen.

De Verkadefabriek is per direct op zoek naar een medewerker:

Managementondersteuning (m/v/x) 24-28 uur p/w

In een dynamische en levendige organisatie als de Verkadefabriek werken veel mensen. Soms alleen, soms in groepen, maar altijd in interactie met elkaar. Het managementteam is hierop geen uitzondering: ze komt samen, vergadert en ontvangt gasten. Om hen te ondersteunen in het uitvoeren van hun werkzaamheden is een managementassistent onmisbaar. Wil jij je loopbaan een frisse draai geven door te werken in een creatieve, kunstzinnige omgeving? Dan ligt er in de Verkadefabriek een mooie kans voor je.

Jouw toekomstige werk
Je ondersteunt de leden van het managementteam bij de dagelijkse gang van zaken. Bij vergaderingen en teamoverleggen notuleer je en maak je verslag. Dit is bondig, accuraat en helder. Je regelt vergaderingen en afspraken en je zorgt dat alle onderliggende stukken op tijd bij de deelnemers zijn. Je houdt de voorraad kantoorartikelen op orde en beheert het kopieerapparaat. Je verzorgt de correspondentie van en naar de Vrienden van de Verkadefabriek.

Dit ben jij
Je werkt gestructureerd en je zorgt dat je overzicht houdt in een omgeving met veel ad-hoc werkzaamheden. Je bent integer en klantgericht. Je werkt zelfstandig, bent accuraat en proactief. Je bent een spin in het web en vindt het een feest om collega’s en management te ontzorgen.

Klik hier voor een uitgebreid functieprofiel.

Dit bieden wij jou
Bij de Verkadefabriek is geen dag hetzelfde. Er vinden aan de lopende band activiteiten plaats. Je komt te werken in een dynamische functie in een levendige organisatie met grote bezoekersaantallen en een groot, nieuw team collega’s. Het salaris is conform de CAO Nederlandse Podia binnen functieniveau 5.

Zin in deze prachtige baan?
Sollicitaties - korte motivatie waarom je deze functie bij de Verkadefabriek zou willen vervullen en cv - kun je t/m 6 oktober 2022 sturen naar sollicitaties@verkadefabriek.nl o.v.v. managementondersteuning. De gesprekken vinden 13 en 14 oktober plaats.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Jeffrey Meulman (directeur): 073 681 81 51.


De Verkadefabriek wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Divers samengestelde teams waar iedereen ertoe doet, maken ons effectiever, creatiever en zorgen voor betere dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk een afspiegeling te zijn van de samenleving.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.