Vacature: medewerker verhuur

Vacature: medewerker verhuur

24/28 uur

Vacature: medewerker verhuur

Vacature: medewerker verhuur

24/28 uur

Vacature: medewerker verhuur

Vacature: medewerker verhuur

24/28 uur

Vacature: medewerker verhuur

Vacature: medewerker verhuur

24/28 uur

Theater, cabaret, muziek, film en eten en drinken. Festivals, kinderactiviteiten, debatten, presentaties. In de Verkadefabriek is altijd wat te doen. De Verkadefabriek is elke dag open, voor iedereen. Wil jij je loopbaan een frisse draai geven door te werken in deze creatieve en kunstzinnige omgeving? Dan ligt er in de Verkadefabriek een mooie kans voor je!

We zijn per direct op zoek naar een MEDEWERKER VERHUUR m/v/x (parttime, 24-28 uur)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste klantgerichte medewerker Verhuur om ons team te versterken. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke vervanging tijdens een zwangerschap, mogelijk met verlenging daarna. De afdeling bestaat uit een medewerker Verhuur, medewerker sales en een teamhoofd. In deze rol speel je een essentiële rol bij de organisatie van evenementen, variërend van zakelijke bijeenkomsten tot theatervoorstellingen en festivals. Je werkt nauw samen met verschillende partijen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. 

Jouw toekomstige werk
Als medewerker Verhuur ben jij het aanspreekpunt voor klanten die interesse hebben in het huren van ruimtes binnen de Verkadefabriek. Je beantwoordt vragen, verzorgt rondleidingen, stelt offertes op, en overlegt met collega’s van kassa, marketing, techniek en horeca. Je stelt draaiboeken samen, zorgt ervoor dat iedereen wordt geïnformeerd over wat er gaat gebeuren en onderhoudt contact met externe leveranciers. Voor culturele aanvragen regel jij de kaartverkoop en verzamelt alle informatie voor op de website. Tijdens evenementen ben je aanwezig om de dag in goede banen te leiden en na afloop van een verhuring verzorg je de administratieve afhandeling tot in de puntjes.

Er zijn veel adhoc werkzaamheden, geen dag is hetzelfde. De evenementen zijn zowel van zakelijke als culturele aard en kunnen in duur variëren van een paar uur tot meer dan een week.

Dit ben jij
• Je bent een echte aanpakker
• Je hebt ervaring met of bent opgeleid voor de organisatie van evenementen
• Je werkt gestructureerd en nauwkeurig
• Je bent integer en klantgericht
• Je bent communicatief vaardig
• Je hebt affiniteit met de culturele sector
Voor een uitgebreid functieprofiel, klik hier.

Dit bieden wij jou
• Een uitdagende functie binnen een bruisende culturele omgeving
• Positieve werksfeer en een gezellig team
• Salaris conform de CAO Nederlandse Podia functieschaal 6, minimaal €2400 en maximaal €3400 (op basis van 36 uur).
• Jaarcontract met optie tot verlenging
• Mogelijkheid om je communicatie- en organisatievaardigheden verder te ontwikkelen

Zin in deze uitdagende baan? 
Stuur dan jouw CV en motivatie uiterlijk 1 oktober 2023 naar arjantimmermans@verkadefabriek.nl o.v.v. Medewerker Verhuur. De gesprekken zullen uiterlijk in de 2e week van oktober (9 tot 13 oktober) plaatsvinden.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Arjan Timmermans (Teamhoofd Verhuur): 073-6818169.


De Verkadefabriek wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Divers samengestelde teams waar iedereen ertoe doet, maken ons effectiever, creatiever en zorgen voor betere dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk een afspiegeling te zijn van de samenleving. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.