Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Programma '21-'22

Meest gestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je niet kunt wachten én misschien al vragen hebt. Daarom hieronder vast wat antwoorden. Wil je meer weten? Stuur een berichtje, geef een belletje of loop even langs. We helpen je graag verder.

Hoe koop ik kaartjes?

Kaartjes kun je online en aan de kassa kopen. Online kan dit 24 uur per dag. Het is snel, veilig en eenvoudig. Via je mobiel, computer en tablet. Liever aan de kassa of telefonisch kaartjes kopen? Bekijk onze openingstijden.

Wanneer start de kaartverkoop?

Voor Supporters start de kaartverkoop maandag 19 juli om 11.00 uur. De vrije verkoop start donderdag 22 juli om 11.00 uur.

Kan ik korting krijgen op kaarten?

Onze Supporters krijgen korting. Voor €19,50 per jaar krijg je € 2 korting op theater, dans, muziek en cabaret. Bovendien steun je de Verkadefabriek. Klik hier om Supporter te worden.

Kan ik als supporter ook kaarten voor anderen kopen?

Dat kan zeker. Ga je met een vriend, vriendin of familielid naar een voorstelling, dan kun je tegelijk met jouw Supportertickets ook tickets voor niet-Supporters aanschaffen. 

Hoeveel kaarten kan ik tegelijk bestellen?

Het maximum aantal kaarten per voorstelling in een bestelling, is 6. Er zijn wel eens uitzonderingen, maar dan staat het er bij de voorstelling zelf altijd bij.

Hoe voeg ik een Supporterpas van iemand anders toe?

Wil je bestellen voor jezelf én een andere Supporter? Houd dan zijn of haar pas bij de hand. Wanneer je bij de zaalplattegrond komt, staat erboven de tekst "Wilt u bestellen voor u en een andere pashouder tegelijk? Klik hier". Wanneer je daarop klikt, kun je het pasnummer van je metgezel invoeren, dit vind je onder de barcode op de Supporterpas.

Kan ik met mijn jaarkaart en theaterpas ook kaarten bestellen in de voorverkoop?

Ja, dat kan. Je betaalt in dat geval de supporterprijs voor een kaartje. Vanaf één maand voor de voorstelling kun je jouw gratis ticket bestellen, online of aan de kassa. 

Hoe kan ik zoeken binnen de website?

Ga naar de agenda en klik rechts bovenin op 'Ik ben op zoek naar...' Vul daar de film of voorstelling in die je zoekt en klik op het vergrootglas of op enter.