Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Nieuwe Filmers

Jonge én ervaren filmgasten, interviews en fragmenten

Gratis entree

De Nieuwe Filmers Filmcafé’s zijn terug! Ruut van der Beele en Coen Haver nodigen maandelijks gasten uit film-, televisie en medialand. Allebei zijn ze ongelooflijk gepassioneerd over film en die passie willen zij met hun gasten overbrengen aan het publiek.

De Filmcafés bieden een avondvullend programma met boeiende interviews met jonge en ervaren filmgasten, afgewisseld met filmfragmenten. Interessant voor filmmakers, én voor nieuwsgierige filmliefhebbers die zo een exclusief kijkje achter de schermen van de filmwereld krijgen.

Filmcafé #4 | VERVALLEN

Helaas kan het Filmcafé #4 op woensdag 15 december niet doorgaan wegens de nieuwe coronamaatregelen. Balen, maar gelukkig staat alweer het volgende Filmcafé op de planning. Zet woensdag 19 januari alvast in je agenda!

Over de presentatoren Coen en Ruut

Coen Haver
is freelance creatief producent en ontwikkelt naast korte films en documentaires vooral ook heel veel TikTok campagnes, en dat terwijl hij totaal geen ritmegevoel heeft.

Ruut van der Beele is freelance regisseur. Met zijn werk balanceert hij tussen fictie en docu en regelmatig gaat het over jongeren, kunstenaars, voedsel, boeren en mensen met beperkingen, maar dat is min of meer toeval.

Reserveer hier je kaartjes

Pak je agenda erbij

Dit zijn alle data voor de Filmcafé's op een rijtje:

  • wo 19 januari, 19.30 uur

Update Nieuwe Filmers 2021

Marcus en Marjoes hebben met veel enthousiasme en plezier het Nieuwe Filmers concept bedacht, vormgegeven, opgezet en jarenlang doorontwikkeld tot het bijzondere filmplatform wat het nu is. Marcus en Marjoes gaan stoppen, en het is tijd voor een nieuwe wind voor Nieuwe Filmers.

Coen Haver en Ruut van der Beele nemen het stokje over van Marcus en Marjoes. Zij gaan er hun eigen draai aangeven, in samenwerking met de Verkadefabriek.

Foto Nieuwe Filmers Zoë Sluijs

Meer informatie over de Nieuwe Filmers