Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Nieuwe Filmers

Jonge én ervaren filmgasten, interviews en fragmenten

Gratis entree

De Nieuwe Filmers Filmcafé’s zijn terug! Vanaf woensdag 15 september ontvangen organisatoren Ruut van der Beele en Coen Haver maandelijks gasten uit film-, televisie en medialand. Allebei zijn ze ongelooflijk gepassioneerd over film en die passie willen zij met hun gasten overbrengen aan het publiek.

De Filmcafés bieden een avondvullend programma met boeiende interviews met jonge en ervaren filmgasten, afgewisseld met filmfragmenten. Interessant voor filmmakers, én voor nieuwsgierige filmliefhebbers die zo een exclusief kijkje achter de schermen van de filmwereld krijgen.

Filmcafé #1

wo 15 september, 19.30 uur

In de eerste editie van het Nieuwe Filmers Film Café bezoekt Gouden Kalf winnaar, regisseur Remy van Heugten de Verkadefabriek. Verder komt die avond ook nog een aanstormend talent aan het woord en is er genoeg tijd en ruimte om te netwerken. Het wordt een avond over, maar vooral ook met veel film(fragmenten).

Coen Haver is freelance creatief producent en ontwikkelt naast korte films en documentaires vooral ook heel veel TikTok campagnes, en dat terwijl hij totaal geen ritmegevoel heeft.

Ruut van der Beele is freelance regisseur. Met zijn werk balanceert hij tussen fictie en docu en regelmatig gaat het over jongeren, kunstenaars, voedsel, boeren en mensen met beperkingen, maar dat is min of meer toeval.

Meer informatie volgt!

Pak je agenda erbij

Dit zijn alle data voor de Filmcafé's op een rijtje:

  • wo 15 september, 19.30 uur
  • wo 20 oktober, 19.30 uur
  • wo 17 november, 19.30 uur
  • wo 15 december, 19.30 uur

Update Nieuwe Filmers 2021

Marcus en Marjoes hebben met veel enthousiasme en plezier het Nieuwe Filmers concept bedacht, vormgegeven, opgezet en jarenlang doorontwikkeld tot het bijzondere filmplatform wat het nu is. Marcus en Marjoes gaan stoppen, en het is tijd voor een nieuwe wind voor Nieuwe Filmers.

Coen Haver en Ruut van der Beele nemen het stokje over van Marcus en Marjoes. Zij gaan er hun eigen draai aangeven, in samenwerking met de Verkadefabriek.

Meer informatie over de Nieuwe Filmers