22-2-2023

4-daagse training Locatietheater en het Gebied als Inspiratie

met theatermakers Paul Koek en Sjoerd Wagenaar

14049

Ben jij een jonge kunstenaar die zich verder wil ontwikkelen als autonoom maker? Ben je nieuwsgierig, onderzoekend en geïnteresseerd in het maken van kunst op locatie?

 Theatermakers Paul Koek (o.a. Hollandia) en Sjoerd Wagenaar (o.a. PeerGroup) nemen je vier dagen mee op een avontuurlijke en verrassende reis door het thema Locatietheater en het Gebied als Inspiratie. Met de Bossche Stadsdelta als casus verdiep je je als een archeoloog en antropoloog in het gebied en ontdek je het enorme scala aan mogelijkheden om hier iets bijzonders tot stand te brengen.

Je leert over het maakproces, ziet inspirerende voorbeelden, en gaat vooral zelf aan de slag met uiteenlopende opdrachten. Wat voor geluid kom je tegen, wat wil je laten klinken? Wat voor instrumentatie kan je bedenken en of maken? Als een archeoloog verdiep je je in de Bossche stadsdelta, gaat in gesprek met het verleden en bedenkt een verhaal voor de toekomst.

De vierdaagse sluit af met een presentatie van je ideeën voor de deelnemers, de Verkadefabriek en de Wethouder van Cultuur. We streven ernaar om tenminste één concreet project in de nabije toekomst daadwerkelijk te realiseren.

Alles over de training