16-6-2022

De Buitenbios is in volle gang!

Tot en met zaterdag 3 september

We gaan lekker! Met nog nauwelijks een regendruppel op ons dak, vele zwoele zomeravonden achter de rug en nog een boel prachtige films te gaan. De Buitenbios is in volle gang!

De hele maand juli en augustus, van dinsdag t/m zaterdag, zie je films onder de sterren.

Zak als de zon ondergaat onderuit met een fris wijntje of koud biertje, zet een van de gloedjenieuwe draadloze koptelefoons op voor de beste filmervaring en geniet met volle teugen van de zwoele zomeravonden tijdens de Buitenbios!

Elke dinsdag t/m zaterdag kan je naar de Buitenbios. Op dinsdag zie je een verzoeknummertje, een film gekozen door een van onze Instagramvolgers. Op woensdag draaien we een Best of 2022 film. Op donderdag is het Throwback Thursday en zie je klassieker of een film die we eerder gedraaid hebben. Op vrijdag is het Friday Music Night. En op zaterdag zie je een premièrefilm.

Nieuw dit jaar: de koptelefoons! Die delen we voor dat de film begint uit. Zo heb je nooit geen last meer van voorbijrazende treinen, automobilisten en alles wat daar op lijkt. Een nóg betere filmervaring dus. De koptelefoons zijn draadloos en gemakkelijk in te stellen naar jouw wensen.

Het programma voor juli & augustus

Bekijk alles