Koop de mooiste theater en filmposters
Als cadeau, een herinnering of mooi aan de muur

Koop de mooiste theater en filmposters

Als cadeau, een herinnering of mooi aan de muur

Op dit moment heeft de Verkadefabriek super veel filmposters, banners en theateraffiches! Daarom houden wij op woensdag 29 juni een opruiming.

Wil jij de vrolijke poster van Brooklyn aan de muur? Of Knielen op een bed violen, Spotlight of Eye in the Sky? Of staar je liever de hele dag naar Leo of George? Zoek je een leuk cadeau voor een vriend? Is die muur in huis zo leeg? Wil je een souvenir hebben van die ene mooie voorstelling? Ons archief barst weer van de posters en wij willen ze graag samen met het Liliane Fonds voor een goed doel de deur uit doen!

Vanaf € 1,- (voor A2 formaat posters) heb je je kale muur alweer behangen met een film- of theaterposter naar keuze. Natuurlijk vinden wij het goed als je er meerdere meeneemt, want alle opbrengsten gaan dus direct en in zijn geheel naar het Liliane Fonds. (www.lilianefonds.org)

Kom op woensdag 29 juni even langs tussen 17.00 en 20.00 uur. Koop een poster en steun een kind! 

LET OP: alleen contant betalen is mogelijk. 

Over het Liliane Fonds:

Het Liliane Fonds wil de wereld openen voor kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden. Zodat ze kunnen meedoen en meetellen in hun gemeenschap. Dit is de visie ofwel de toekomstdroom van het Liliane Fonds: een wereld waarin kinderen met een handicap gelijkwaardig en zo volledig mogelijk meedoen - thuis en in hun gemeenschap - en waarin hun leven de hoogst haalbare kwaliteit heeft.

X