Bijgeboekt!
Succesnummers en later geboekte voorstellingen

Bijgeboekt!

Succesnummers en later geboekte voorstellingen

In ons seizoensoverzicht zie je per genre wat er allemaal te beleven valt. Maar door het jaar heen, boeken we altijd voorstellingen bij. Omdat we denken dat jij ze nog moet zien, omdat ze razendsnel uitverkocht waren of omdat een productie gewoon nog niet af was bij het ter perse gaan van ons boekje. 

Dit hebben we bijgeboekt

Kinderkunstfabriek: TG Graasland - Brrrr! (4+) première - zo 16 okt, 15.00 uur
Een humoristisch verhaal vol nieuwsgierige pinguïns, koude neuzen en sneeuw…heel veel sneeuw. Op de eerste zondag van de herfstvakantie!


Theater: NTGent – We Free Kings – za 29 apr, 20.30 uur
In We Free Kings, een onstuimige hommage aan het avontuurlijke karakter van de jazz, gooien twee rasperformers alles in de strijd. Wilfried de Jong en Wim Opbrouck gaan op zoek naar vrijheid. Naar het hier en nu. Hun gids? Jazz. En nog meer jazz. Muziek op het scherp van de snede, als bevrijding van de geest. Intiem. Wild. Heftig.


De kerstvoorstelling van 2016: Jakob Ahlbom / Circus Boost – Man met hoed (10+) ma 26 t/m do 29 dec, 15.00 uur & ma en do ook om 20.00 uur

We presenteren rond de kerstdagen traditiegetrouw een bijzondere familievoorstelling. Dit jaar: Man met hoed, geregisseerd door Jakop Ahlbom i.s.m. Circus Boost. Jakop Ahlbom grossiert in de verbeelding, maakt dat je met open mond en groeiende verbazing kijkt naar een unieke mix van circus, theater, dans en beeldende kunst. We zagen het eerder bij o.a. Horror en Vielfalt.


 


Theater: Walden van het Ro Theater - do 1 en vr 2 juni, 20.30 uur
Wegens succes twee keer bijgeboekt! Tuinkabouters en broers Arjan Ederveen en Jack Wouterse schoffelen in de tuin de zinloosheid van het leven weg. Ze wachten op het grotere, het allesomvattende, het menselijke.


 


 

X