Dat is fijn, je eigen stoel
Kies je favoriete plek bij aankoop van je filmkaartje

Dat is fijn, je eigen stoel

Kies je favoriete plek bij aankoop van je filmkaartje

Niet meer in de rij staan, je geen zorgen maken of je wel naast elkaar kunt zitten én je weet zeker dat je een plekje hebt voor de film die je graag wilt bezoeken.
 
Maakt het je niet zoveel uit waar je zit? Dan kiest het systeem 'de beste zitplaats'. Je koopt in beide gevallen gemakkelijk via de website van de Verkadefabriek je kaartje óf bij de medewerkers aan de kassa.
 
Kan ik zelf bepalen op welke stoel ik ga zitten? 
Als je via de website kaartjes koopt kun je zelf de best beschikbare stoelen selecteren (m.u.v. filmzaal 4). Hoe eerder je je kaartje(s) koopt, hoe meer keuze je hebt in het kiezen van de best beschikbare plaats(en). We verzoeken je om plaats te nemen op het aangegeven rij- en stoelnummer. Het rij- en stoelnummer staan op je ticket vermeld. 
 
Ben je een Supporter en ontvang je je kaarten op je Supporterpas? Je krijgt per mail een bevestiging van je gekochte kaartje(s) inclusief rij- en stoelnummer.
 
Zitten we wel naast elkaar?
Als je samen naar de film gaat is het fijn als je naast elkaar zit. Via de website kan je direct de zaalplattegrond bekijken om te zien of er nog plaatsen naast de eerdere aankoop beschikbaar zijn. Is dit het geval, dan kan je gemakkelijk en snel de stoel(en) naast de oorspronkelijke aankoop selecteren. 
 
Koop je liever kaarten voor de film bij de kassa? 
Het is mogelijk om bij de kassa van de Verkadefabriek je eigen stoel te kiezen. Vraag de kassamedewerker naar de mogelijkheden.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!