Reserveren restaurant
vanaf 1 juni zijn we weer open

Reserveren restaurant

vanaf 1 juni zijn we weer open

We mogen weer! Ook in ons café-restaurant, het kloppend hart van de Verkadefabriek. Eindelijk kunnen we weer die ontmoetingsplek zijn. We gaan vanaf 1 juni open voor koffie, eten, kijken en bekeken worden. Drinken met vrienden of vriendinnen, voor of na een film. Of zomaar, ook dat kan weer. Vroeg, laat of tussendoor. Om af te spreken en door te zakken, te ontmoeten en mee te maken. We hebben het gemist. We hebben jou gemist. Het gaat door het Coronavirus allemaal wat anders dan je gewend bent, maar we kijken ernaar uit je weer te zien. 

Wil je komen eten? Reserveer dan je tafel voor lunch of diner.
Dat kan hier: lunch | diner
In het bestelproces wordt €2,50 per persoon in rekening gebracht. Dit wordt van de restaurantrekening afgehaald. Een reservering maken voor dezelfde dag kan mits er nog plek is ook telefonisch, vanaf 11.00 uur via 073-6818170.
Reserveren kan voor maximaal 2 personen per tafel. Kom je met meerdere personen uit hetzelfde huishouden, dan kun je meerdere reserveringen plaatsen. Kom je met 4, dan reserveer je dus 2x voor 2. Wij zorgen er terplekke voor dat je bij elkaar kunt zitten.
Kom je niet uit hetzelfde huishouden? Ook dan mag je met 2 personen aan een tafel zitten, binnen 1,5 meter.
Kies bij het reserveren voor een tijdsblok naar keuze. Alle tijdsblokken duren 1,5 uur.

En als de zon schijnt?
Kom lekker op het terras(gras) zitten! Op het stenen gedeelte kun je eten (vanaf 11.00 uur op de dag zelf te reserveren via 073-6818170). Op het gras – waar we natuurlijk ook stoelen hebben neergezet – serveren we alleen drankjes. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!