Ideaal, een Jaarkaart!
Onbeperkt toegang tot film, theater, cabaret, muziek en dans

Ideaal, een Jaarkaart!

Onbeperkt toegang tot film, theater, cabaret, muziek en dans

Iedere week de nieuwste filmpareltjes, een gigantisch podiumkunsten programma. Ja, NU is een perfect moment om jezelf een Jaarkaart cadeau te doen. Kost minder dan de sportschool en je komt met minstens zo’n lekker gevoel thuis.

De Supporter Jaarkaart is een ware ‘all you can eat’-pas voor € 295 per jaar (of € 25,75 per maand)*. Met de Jaarkaart bezoek je een jaar lang (vanaf aanmelden) onbeperkt álle activiteiten in de Verkadefabriek: theater, dans, cabaret, film, muziek, met uitzondering van voorstellingen van derden, cursussen en films-met-buffet.

Enige spelregel: je kunt je kaartje bestellen vanaf één maand vóór de voorstelling of film, online of aan de kassa. In de voorverkoop en het restaurant krijg je de ‘gewone’ Supporterpas-korting.

Voor het bestellen van een pas en nog meer info, klik hier

Vooral theater en dansliefhebber?
Natuurlijk is een Jaarkaart heerlijk om nieuwe genres mee te ontdekken. Voor de liefhebber van theater- en dansvoorstellingen hebben we een Theaterpas in het leven geroepen. Die kost je €133 en geeft je de vrije toegang tot meer dan veertig voorstellingen in seizoen 2019/2020. Lees hier alles over de Theaterpas

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!