Bij ons te zien
Oscarwinnaars

Bij ons te zien

Oscarwinnaars

Een overzicht van alle Oscarwinnaars te zien bij onsThe Shape of Water (4 Oscars; Beste Film, Beste Regisseur, Beste Soundtrack en Beste Productiedesign)
De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa (Sally Hawkins) gevangen in een leven van isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekken. Nu te zien.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2 Oscars; Beste Actrice in een Hoofdrol en Beste Acteur in een bijrol)
Dé winnaar van de Golden Globes (beste film), is een donker en komisch drama van Oscarwinnaar Martin McDonagh (In Bruges). Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Oscar® en recent Golden Globe winnares Frances McDormand) een gedurfde stap. Nu te zien.

Phantom Thread (1 Oscar; Beste Kostuums) 
De gerenommeerde couturier Reynolds Woodcock en zijn zus vormen samen het middelpunt van de glamoureuze Britse modewereld in het naoorlogse Londen van de jaren vijftig. Met o.a. drievoudig Oscarwinnaar Daniel Day-Lewis. Geregisseerd en geschreven door Paul Thomas Anderson (There Will Be Blood, Magnolia, The Master). Nu te zien.

I, Tonya (1 Oscar; Beste Actrice in een Bijrol)
Kunstschaatsster Tonya Harding is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya is bepaald niet van goede komaf, haar vulgaire outfits en gedrag zijn de keurige schaatswereld een doorn in het oog. Omringd door idioten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Nu te zien.