Onze winkel
Ontworpen en gebouwd door Piet Hein Eek, met duurzame, eerlijke en mooie spullen

Onze winkel

Ontworpen en gebouwd door Piet Hein Eek, met duurzame, eerlijke en mooie spullen

In de Verkadefabriek gebeurt veel, heel veel. 

Je kunt bij ons lekker eten in het restaurant of een drankje drinken in het café.
 We vertellen verhalen in de theater- en filmzalen. We denken na over de wereld waarin we leven en die wereld is groter dan wijzelf.
En vanaf nu gebeurt er nog ietsje meer in de Verkadefabriek. We hebben een winkel. En ook de winkel vertelt verhalen. De winkel is speciaal voor de Verkadefabriek ontworpen en gebouwd door Piet Hein Eek.

De collectie bestaat uit duurzame, eerlijke en mooie producten. Ontworpen door designers van dichtbij. Of juist duurzaam laten maken van ver, verder dan onze neus lang is. We verkopen collector's items uit de collectie van de Verkadefabriek en ook boeken. Omdat we geloven dat de samenwerking met anderen bijdraagt aan het vergroten van jouw en onze wereld, is er ook een bescheiden Boekhandel Adr. Heinen in de Verkadefabriek.


Een greep uit de collectie:
Verkadefabriek honing, ons huisbier Bis, onze eigen oranje kop en schotel. Het City Food & Film-tafelkleed en paraplu in de stijl van onze zonneschermen, beide ontworpen door Saskia van der Linden.

Duurzame luxe tassen van Labé gemaakt van onze grote banners bij de ingang, een pondje papier, bloeipotloden en een Seedbom. Designvazen van glas en van papier.

Nu ook in onze winkel, ons eigen boek: 15 jaar Verkadefabriek
Een mooi kado, uitgebracht ter ere van onze feestelijke verjaardag. Om te geven of om zelf te houden, op tafel te leggen, door te bladeren en om mee terug te gaan naar de mooiste momenten van de afgelopen jaren. Het boek kost €15 euro en is vanaf nu te koop in onze boekenwinkel. Neem hier vast een kijkje, of kom langs.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!