Horeca Vacatures

Horeca Vacatures

Op dit moment zijn we voor de horeca op zoek naar:

 

• Eerste Medewerker Bediening (32 - 38 uur per week)

• Zelfstandig Werkend Kok (32 - 38 uur per week)

• Weekendmedewerkers voor de horeca

• Leerling-kokWerk je in de horeca en ben je klaar om een nieuwe stap in je carrière te zetten? Om door te stromen naar een serieuzere functie met meer verantwoordelijkheden? Of heb je al veel ervaring binnen de sector opgedaan en wil je jouw loopbaan een nieuwe draai geven door te werken in een unieke, nieuwe omgeving? Dan ligt er in de Verkadefabriek een mooie kans voor jou.


Wij zoeken per direct een ervaren

Eerste Medewerker Bediening 32 - 38 uur per week

De belangrijkste taak van een Eerste Medewerker Bediening is het – on the job - aansturen van de bedieningsbrigade gedurende een dienst. Je ‘schakelt’ gemakkelijk tussen minder drukke en drukke momenten. Het team ziet jou als een prettige, ervaren leidinggevende met gastvrijheid hoog in het vaandel.

De horeca (ondergebracht in de Koekjesfabriek BV) is een zelfstandig opererende organisatie binnen de Verkadefabriek. Naast het grand-café en restaurant, worden alle horeca-activiteiten op verschillende locaties in het gebouw verzorgd. Het team bestaat uit ongeveer 35 bedieningsmedewerkers, waarvan vier Eerste Medewerkers Bediening. 
 

Wij vragen: 

 • Leidinggevende capaciteiten (aantoonbaar)
 • Gastgerichte mentaliteit
 • En het beste uit zijn medewerkers naar boven haalt
 • Uiteraard ben je vakbekwaam in zowel bar- als restaurantwerkzaamheden
 • Je bent een gedreven persoonlijkheid en teamspeler
 • In bezit van Sociale Hygiëne en BHV of de bereidheid deze (op kosten van de Verkadefabriek) te behalen
Bekijk hier het volledige functieprofiel

Je komt te werken in een erg fijne, dynamische omgeving waarin het teamverband een belangrijke plaats inneemt. De functie is ingedeeld in functiegroep 5.

Is je interesse gewekt? Mail dan je motivatie met CV naar Mireille Kemna, (bedrijfsleider) sollicitatieskoekjesfabriek@verkadefabriek.nl
 

Als kok heb je de afgelopen jaren ervaring opgedaan en je het vak eigen gemaakt. Nu is het tijd om door te pakken, een nieuwe stap te zetten. Verkadefabriek biedt je een carrière in een levendige omgeving waar mensen van allerlei pluimage hun tijd doorbrengen.

We zoeken een ervaren

Zelfstandig Werkend Kok 38 uur per week

Jij hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding (zelfstandig werkend) kok, bent creatief, leergierig en bovenal stressbestendig. Je bent graag onderdeel van een hecht team.

De horeca bekleedt een belangrijke spilfunctie binnen de Verkadefabriek en is een drukbezochte brasserie. Naast het grand-café en restaurant, worden alle horeca-activiteiten op verschillende locaties in het gebouw verzorgd. Het horecateam bestaat uit ongeveer 50 medewerkers, waarvan zo’n 8 koks.
 
Je komt terecht in een dynamische werkomgeving met professionele collega’s die met elkaar een mooi team vormen en een constant hoge kwaliteit na streven. Je hebt een vierdaagse werkweek met 1 dag in het weekend vrij en een prima salaris in Functiegroep 5 volgens de Horeca CAO (indien diploma ZWK behaald op niveau 4).
 
Is je interesse gewekt? Mail dan je motivatie met CV voor 9 september, onder vermelding van ‘sollicitatie (Zelfstandig werkend) Kok’ naar sollicitaties@verkadefabriek.nl.

Voor meer informatie over de functie bel je naar Mireille Kemna (Bedrijfsleidster) (073) 6818170
 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 


We zijn op zoek naar 

Weekendmedewerkers voor de horeca

De horeca-afdeling van de Verkadefabriek is op zoek naar een gezellige, spontane, gastgerichte maar bovenal ervaren collega in de bediening. De Verkadefabriek heeft vijf filmzalen, twee theaterzalen en een clubzaal. De horeca bestaat uit een café, restaurant en diverse ruimtes die gebruikt worden voor zakelijke verhuringen en programma's.

Je werkzaamheden bestaan uit het (zelfstandig) draaien van een bar, het bedienen van gasten in café en restaurant en het verzorgen van de zakelijke verhuringen. Door al deze verschillende werkzaamheden vind je bij de Verkadefabriek een afwisselende, uitdagende parttime baan. Je bent gastgericht, past binnen het team en bent niet bang om hard te werken. 

Wat zoeken wij?
 • Ervaring met zowel bar als café en het liefst ook restaurantwerkzaamheden
 • Een gastvrij iemand die plezier heeft in het verrijken van het bezoek van de gast
 • Hoog werktempo
 • Sociaal, teamspeler
 • Flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Woonachtig in omgeving ‘s-Hertogenbosch
Wat bieden wij?
 • Afwisselend werk binnen een dynamisch en gezellig team
 • Zowel overdag als in de avond werken
 • Open, prettige werkomgeving
 • Gastvrijheidstrainingen om nog beter te kunnen worden
 • 200% uitbetaald op feestdagen
 • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao

Geïnteresseerd? Laat het ons weten via de e-mail: mireillekemna@verkadefabriek.nl met CV en korte toelichting.


We zijn op zoek naar een

Leerling-kok

Voor de keuken van de Verkadefabriek hebben wij voor het komende schooljaar plaats voor een spontane en creatieve leerling-kok (m/v) die ons keukenteam wil versterken.
 
Werkzaamheden:
 
Wie ben jij:
Creatief
Stressbestendig
Teamplayer
Leergierig
Je volgt een opleiding voor kok of zelfstandig werkend kok, niveau 2, 3 of 4.
 
Wat bieden wij jou:
Doorgroeimogelijkheden
Ruimte voor jou creatieve inbreng
Informele werksfeer
Vierdaagse werkweek, één dag in het weekend vrij
Heel veel plezier
 

Is je interesse gewekt? Mail dan je motivatie met CV onder vermelding van ‘sollicitatie Leerling-kok' naar sollicitatieskoekjesfabriek@verkadefabriek.nl. Voor meer informatie over de functie bel je naar Mireille Kemna (073) 6818170.