Horeca Vacatures

Horeca Vacatures

Ooit een koekjesfabriek…

Nu dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch. In de Verkadefabriek komt het goede samen: kunst & cultuur en eten & drinken. Met een eigenwijs en kunstzinnig programma zetten we hart en hoofd in beweging.
 

Op dit moment zijn we voor de horeca op zoek naar:


MANAGER HORECA (38 uur p/w)

In de Verkadefabriek komen bekende artiesten en kunstenaars voorbij, maar ook de talentvolle jongere makers. Er vinden jaarlijks meer dan 400 optredens plaats en meer dan 6000 filmvertoningen. Daarnaast weet het bedrijfsleven en de overheid de Verkadefabriek te vinden voor presentaties en andere bijeenkomsten. We ontvangen jaarlijks 300.000 gasten.

Het drukbezochte café-restaurant is elke dag vanaf 11.00 uur open en is het kloppende hart van de Verkadefabriek. Hier komt iedereen en alles samen. Er wordt gegeten en gedronken, bijeengekomen, afgesproken, gewerkt, geluncht en geborreld. Door oud en jong, met of zonder kinderen, alleen of met anderen. Met vrienden of vriendinnen. We combineren de smaken van het seizoen, maar zijn ook dol op bitterballen.

We zoeken een Manager Horeca

Natuurlijk, er zijn vast genoeg plekken waar jij aan de slag kunt. Maar er is geen plek zoals de Verkadefabriek. De horeca is een zelfstandig opererende organisatie binnen de Verkadefabriek. Naast het grand-café en restaurant, worden alle horeca-activiteiten op verschillende locaties in het gebouw verzorgd. Het horecateam bestaat uit ongeveer 45 medewerkers, waarvan zo’n 8 koks.

Jouw toekomstige werk:
De horecamanager is eindverantwoordelijk voor alle horeca-activiteiten en bepaalt samen met de directeur van de Verkadefabriek het horecabeleid en de begroting. Je bent verantwoordelijk voor financiën, assortiment, huisvesting, personeelsbeleid en vergunningen. Je overlegt met collega’s in de stad en vergelijkbare instellingen. Je weet productiviteit en rendement volgens begroting te halen en levert adequate managementinformatie. Je maakt analyses, zorgt voor heldere procedures en protocollen en een goed functionerend personeelsbeleid; je maakt de medewerkers beter, zorgt voor trainingen, maakt ziekteprotocollen.
Het team ziet jou als een prettige, heldere, ervaren leidinggevende. De gasten gaan met een positief gevoel de deur uit.

Je wordt bijgestaan door twee operationeel leidinggevende medewerkers die fulltime verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken op de vloer. Samen met deze operationeel managers en de chef-kok vormen jullie de staf van de horeca-organisatie. Jij geeft daar leiding aan.

Jouw kwaliteiten:
• Je hebt aantoonbare leidinggevende capaciteiten en jarenlange leidinggevende ervaring in een groot team.
• Je hebt een sterk analytisch vermogen.
• Je bent ondernemend en klantgericht.
• Je hebt een gastgerichte mentaliteit.
• Je hebt affiniteit met (grootschalige) horeca op culturele locaties
• Je bent daadkrachtig en communicatief sterk

De salarisindicatie is conform de horeca CAO binnen functiegroep 10. De brutosalarisschalen starten bij 3030,00 euro bruto en loopt door tot 3878,20 euro bruto.

Stuur vóór 28 oktober 2019 je CV en motivatie naar Jan van der Putten (directeur Verkadefabriek) sollicitaties@verkadefabriek.nl o.v.v. vacature manager horeca.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op maandag 4 of dinsdag 5 november 2019. Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Linda Hendrikx (personeelszaken): 073 681 81 79.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


EERSTE MEDEWERKER BEDIENING (32-38 uur p/w)

Het drukbezochte café-restaurant van de Verkadefabriek is elke dag vanaf 11.00 uur open. Voor koffie, eten, krantje lezen, kijken en bekeken worden. Drinken met vrienden of vriendinnen, voor of na een voorstelling, film of zomaar. Vroeg, laat of snel tussendoor, voor een zakelijke afspraak of een date. Om af te spreken en door te zakken, te ontmoeten en mee te maken. Alles en iedereen komt hier samen. Nu jij nog.  

We zoeken een Eerste Medewerker Bediening

Tijd voor een nieuwe stap in je horecacarrière? Een serieuze functie met meer verantwoordelijkheden? Een nieuwe impuls in een unieke en levendige omgeving? Kom werken bij de Verkadefabriek.

Natuurlijk, er zijn vast genoeg plekken waar jij als ervaren horecadier aan de slag kunt. Maar er is geen plek zoals de Verkadefabriek. Hier werkt dag in dag uit een groot team van leuke mensen, sommigen net zo lekker eigenwijs en kunstzinnig als ons programma. Met deze club fanatiekelingen verzorgen we alle horeca-activiteiten in de Verkadefabriek: van het grand-café en het restaurant tot unieke evenementen op bijzondere locaties in het gebouw. Wel eens een diner op een dakterras verzorgd? Of een borrel bij een buitenfilm? Hier gebeurt het. Behalve een goed salaris en mee delen in de fooienpot, is je rooster in overleg aan te passen aan persoonlijke omstandigheden. En: we investeren graag in je, want eenmaal lid van de Verkadefamilie hebben we je het liefst zo lang mogelijk bij ons.

Het team bestaat uit ongeveer 35 bedieningsmedewerkers, waarvan vier eerste medewerkers bediening.

Jouw toekomstige werk:
Je belangrijkste taak? Het ‘on the job’ aansturen van de bedieningsbrigade. Schakelen tussen drukke en minder drukke momenten, leidinggeven en je medewerkers motiveren nét dat ene stapje extra te zetten. Het team ziet jou als een prettige, ervaren leidinggevende met gastvrijheid hoog in het vaandel.

Jouw kwaliteiten:
• Je hebt aantoonbaar leidinggevende capaciteiten
• Je hebt een gastgerichte mentaliteit
• Je weet het beste uit je medewerkers naar boven te halen
• Je bent vakbekwaam in zowel bar- als restaurantwerkzaamheden
• Je bent een gedreven persoonlijkheid en teamspeler
• Je bent in het bezit van Sociale Hygiëne en BHV of bereid deze (op kosten van de Verkadefabriek) te behalen.

Denk je: dit ben ik, dit kan ik, dit wil ik? Deel je enthousiasme dan vooral met ons, want we zoeken iemand precies zoals jij. Stuur vóór 28 oktober 2019 je CV en motivatie naar Chris Moerkerk (interim bedrijfsleider horeca), sollicitatieskoekjesfabriek@verkadefabriek.nl o.v.v. vacature eerste medewerker bediening.

De salarisindicatie is conform de horeca CAO binnen functiegroep 4.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


MEDEWERKER BEDIENING (15-31 uur p/w)

Het drukbezochte café-restaurant is het kloppende hart van de Verkadefabriek en is elke dag vanaf 11.00 uur open. Wat er vanaf dan allemaal gebeurt? We schenken koffie, promoten de lekkerste verse gebakjes, lopen lunch uit, maken een praatje met vaste gasten, verzorgen horeca op de mooiste plekken van de Verkadefabriek (wel eens in de Clubzaal geweest?), brengen Theo Maassen een biertje (echt waar) en verwelkomen vriendengroepen, zakelijke afspraken, dates (ook echt waar) en familieborrels. Alles en iedereen komt hier samen. Nu jij nog.  

We zoeken een Medewerker Bediening 

Wil jij je loopbaan een nieuwe draai geven door te werken in een unieke, dynamische omgeving? Dan ligt er in de Verkadefabriek een mooie kans voor jou. Want er is geen plek zoals de Verkadefabriek. Hier werk je in een groot team van leuke mensen. Sommigen nét zo lekker eigenwijs en kunstzinnig als ons programma. Gezellig anders past hier namelijk heel goed. Met zijn allen verzorgen we de horeca-activiteiten in de Verkadefabriek: van het grand-café en het restaurant tot unieke evenementen op bijzondere locaties in het gebouw. Behalve een goed salaris en mee delen in de fooienpot, is je rooster in overleg aan te passen aan persoonlijke omstandigheden. En: we investeren graag in je, want eenmaal lid van de Verkadefamilie hebben we je het liefst zo lang mogelijk bij ons.

Het team bestaat uit ongeveer 35 bedieningsmedewerkers.

Jouw toekomstige werk:
De werkdag zoals we die hierboven omschreven hebben, zal in de praktijk vaak nét wat anders verlopen: er is hier namelijk geen dag hetzelfde. Verrasssingen? Uitdagingen? Leuk! Met je team zet je de schouders eronder en maak je van elke Verkadedag een feest. Voor onze bezoekers én voor jezelf.

Afhankelijk van het aantal uren dat je per week werkt, werk je altijd een weekenddag en een doordeweekse avond, maar nooit een heel weekend achter elkaar. Zo hou je ook tijd over voor studie, sport of andere gezelligheid.

Jouw kwaliteiten:
• Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de horeca
• Je hebt een gastgerichte mentaliteit
• Je bent stressbestendig en communicatief vaardig
• Je bent een teamspeler
• Je bent een aanpakker en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Stuur vóór 28 oktober 2019 je CV en motivatie naar Chris Moerkerk (interim bedrijfsleider horeca) sollicitatieskoekjesfabriek@verkadefabriek.nl o.v.v. vacature medewerker bediening.

De salarisindicatie is conform de horeca CAO binnen functiegroep 3. Groeien in je werk, betekent bij de Verkadefabriek ook groeien in salaris.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 


AFWASSER (10-20 uur p/w)

Het drukbezochte café-restaurant is elke dag vanaf 11.00 uur open en is het kloppende hart van de Verkadefabriek. Hier komt iedereen en alles samen. En.. dit levert een boel afwas op. Een heleboel. 

We zoeken een afwasser

Natuurlijk, er zijn vast genoeg plekken waar jij aan de slag kunt. En afwassen is misschien niet je allergrootste hobby. Maar er is geen plek zoals de Verkadefabriek. Hier kun je lekker bijverdienen (salaris conform horeca CAO), in een tof team dat hard werkt en ervan houdt om bergen (afwas) te verzetten. Er is hier geen dag hetzelfde, al beginnen we vaak met koffie en eindigen we graag met een biertje. 

Jouw toekomstige werk:
In een drukke zaak is het gezellig werken. Maar hoe drukker, hoe meer afwas. Daarom werk je altijd met iemand samen. Zo blijf je de bergen de baas. In de Verkadefabriek werkt een gedreven team professionals en jouw inzet is een onmisbare schakel tussen de keuken en het restaurant. We zijn daarom elke dag blij dat jij er bent, zowel in het weekend (overdag of ’s avonds) als doordeweeks (avond).

Over jou:
• Je bent 18 jaar of ouder
• Je bent enthousiast, georganiseerd en gedreven.
• Teamspirit is jouw middle name

Wil je meer informatie, of ben je er al van overtuigd dat je ons team kan komen versterken, neem dan contact op met Chris Moerkerk (interim bedrijfsleider horeca) via 073 68 18 170 of chrismoerkerk@verkadefabriek.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!