Horeca Vacatures

Horeca Vacatures

Op dit moment zijn we voor de horeca op zoek naar:


Wij zoeken een Eerste Medewerker Bediening voor 32-38 uur per week

Werk je in de horeca en ben je klaar om een nieuwe stap in je carrière te zetten? Om door te stromen naar een serieuzere functie met meer verantwoordelijkheden? Of heb je al veel ervaring binnen de sector opgedaan en wil je jouw loopbaan een nieuwe draai geven door te werken in een unieke, nieuwe omgeving? Dan ligt er in de Verkadefabriek een mooie kans voor jou.

De Verkadefabriek organiseert nieuwe activiteiten in een oude koekjesfabriek. Theater, cabaret, muziek, film, eten en drinken. Festival, debatten en kinderactiviteiten. Iedere dag. Voor iedereen. De horeca (ondergebracht in de Koekjesfabriek BV) is een zelfstandig opererende organisatie binnen de Verkadefabriek. Naast het grand-café en restaurant, worden alle horeca-activiteiten op verschillende locaties in het gebouw verzorgd. Het horecateam bestaat uit ongeveer 50 medewerkers.

Wij zoeken per direct een ervaren Eerste Medewerker Bediening

De belangrijkste taak van een Eerste Medewerker Bediening is het – on the job - aansturen van de bedieningsbrigade gedurende een dienst. Je ‘schakelt’ gemakkelijk tussen minder drukke en drukke momenten. Het team ziet jou als een prettige, ervaren leidinggevende met gastvrijheid hoog in het vaandel.
Het team bestaat uit ongeveer 35 bedieningsmedewerkers, waarvan vier Eerste Medewerkers Bediening.

Wij vragen:
- Leidinggevende capaciteiten (aantoonbaar)
- Gastgerichte mentaliteit
- En het beste uit zijn medewerkers naar boven kan halen.
- Uiteraard ben je vakbekwaam in zowel bar- als restaurantwerkzaamheden
- Je bent een gedreven persoonlijkheid en teamspeler
- In bezit van Sociale Hygiëne en BHV of de bereidheid deze (op kosten van de Verkadefabriek) te behalen

Je komt te werken in een erg fijne, dynamische omgeving waarin het teamverband een belangrijke plaats inneemt. De functie is ingedeeld in functiegroep 5

Is je interesse gewekt? Mail dan je motivatie met CV voor 15 augustus 2019 naar Mireille Kemna, (bedrijfsleider) sollicitatieskoekjesfabriek@verkadefabriek.nl
 Wij zoeken een Medewerker Bediening van 24-32 uur per week

Werk je in de horeca en ben je klaar om een nieuwe stap in je carrière te zetten? Wil je jouw loopbaan een nieuwe draai geven door te werken in een unieke, dynamische omgeving? Dan ligt er in de Verkadefabriek een mooie kans voor jou.

De Verkadefabriek organiseert nieuwe activiteiten in een oude koekjesfabriek. Theater, cabaret, muziek, film, eten en drinken. Festival, debatten en kinderactiviteiten. Iedere dag. Voor iedereen.

De horeca (ondergebracht in de Koekjesfabriek BV) is een zelfstandig opererende organisatie binnen de Verkadefabriek. Naast het grand-café en restaurant, worden alle horeca-activiteiten op verschillende locaties in het gebouw verzorgd. Het horecateam bestaat uit ongeveer 50 medewerkers.

Wij zoeken per direct een

ervaren Medewerker Bediening

Wij vragen:
- Minimaal 2 jaar werkervaring in de horeca
- Gastgerichte mentaliteit
- Je bent stressbestendig en communicatief vaardig
- Je bent een teamspeler
- Je bent een aanpakker en hebt geen 9 to 5 mentaliteit

Afhankelijk van het aantal uren dat je per week werkt, werk je altijd een weekenddag en een doordeweekse avond, maar nooit een heel weekend achter elkaar.
Je komt te werken in een erg fijne, dynamische omgeving waarin het teamverband een belangrijke plaats inneemt. De functie is ingedeeld in functiegroep 3. Na ieder jaar dienstverband en goed functioneren kennen wij een bonusregeling. En na 3 jaar kom je in aanmerking voor een andere functieschaal.

Is je interesse gewekt? Mail dan je motivatie met CV naar Mireille Kemna (bedrijfsleider) sollicitatieskoekjesfabriek@verkadefabriek.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


De Verkadefabriek toont nieuwe activiteiten in een oude koekjesfabriek. Theater, cabaret, muziek, film, eten en drinken. Festival, debatten en kinderactiviteiten. Iedere dag. Voor iedereen.

De horeca bestaat uit een café, restaurant en diverse ruimtes die gebruikt worden voor zakelijke verhuringen en bij extra drukte. Dit succes hebben we mede te danken aan onze gastvrije en vakbekwame medewerkers, zowel in de keuken, afwas als in de bediening.

Binnen ons team in de keuken zijn we per direct op zoek naar een

Afwasser

Misschien is afwassen niet je allergrootste hobby! Maar als je wat wilt bijverdienen op een leuke plek, in een tof team dat hard werkt en ervan houdt om bergen (afwas) te verzetten, dat is dit best een heel leuke baan! 

Wij bieden:
• Een contract voor 10-20 uur per week
• Je werkt zowel in het weekend (overdag of avond) als doordeweeks (avond)
• Salaris conform horeca CAO
• Werk in een gedreven team keukenprofessionals
• Je werkt altijd met iemand samen
• Een drukke zaak waar het gezellig werken is

Wij vragen:
• Een leeftijd vanaf 18 jaar
• Enthousiasme, organisatietalent en gedrevenheid
• Teamspirit

Jouw inzet is serieus een onmisbare schakel tussen de keuken en het restaurant! Wil jij ons team komen versterken of meer informatie? Neem z.s.m. contact op met Mireille Kemna via (073) 68 18 170 of via e-mail: mireillekemna@verkadefabriek.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.