Stage in de Verkadefabriek

Stage in de Verkadefabriek

Ooit een koekjesfabriek…
 
Nu dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch. Iedere dag geopend en dankzij de ruim 6.000 activiteiten -theater, cabaret, film, dans, muziek, debat, festivals, eten en drinken- is er bijna altijd wat te zien en te beleven. Daarbij kiezen we voor kwaliteit; voor voorstellingen, concerten en films die bijblijven en er toe doen.
 
De Verkadefabriek vergroot je wereld.
 
Wij zijn op zoek naar een:
 

STAGIAIR VERHUUR

De Verkadefabriek verhuurt haar zalen voor congressen, lezingen, presentatie, workshops, repetities, vergaderingen, een voorstelling of een filmvertoning. Kleine of grote ruimtes, meerdere ruimtes tegelijk, overdag, ’s avonds of in het weekend: met drankjes, lunch of diner.

Voor de afdeling verhuur/productie zijn we op zoek naar een communicatieve en representatieve stagiair. Het betreft een meewerkstage vanaf september 2020, voor 32 uur per week.

Werkzaamheden op de afdeling
Jouw werkzaamheden zijn net zo divers als de huurders waarmee je te maken krijgt, geen dag is hetzelfde! Je verwerkt verhuuraanvragen, onderzoekt de mogelijkheden per aanvraag, stelt offertes op, overlegt intern over de technische en organisatorische aspecten en stelt draaiboeken op. Ook ben je als gastheer/gastvrouw aanspreekpunt bij activiteiten. Zo verloopt elke verhuring soepel.

Wat vragen we van jou?
Je hoeft niet overal een ster in te zijn (je gaat tijdens je stage nog heel veel leren!), maar het is wel prettig wanneer je klantgericht en enthousiast bent, communicatief sterk en accuraat.

Wij bieden een uitdagende stageplaats op een afwisselende en leerzame werkplek in een oude koekjesfabriek met aan de lopende band activiteiten en grote bezoekersaantallen.

Nog een paar details op een rijtje
Wanneer: schooljaar 2020-2021
Waar: afdeling verhuur voor +/- 32 uur p/w
Wat: meewerken op de afdeling
Begeleiding: Teamhoofd verhuur - Rozan van Dooremalen
Vergoeding: € 200,- per maand

Zie jij jezelf bij ons meewerken? Leuk! Je motivatie en stage-eisen van je opleiding kun je sturen naar rozanvandooremalen@verkadefabriek.nl o.v.v. stage verhuur. Ook voor vragen kun je contact opnemen met Rozan.
 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!