Stage in de Verkadefabriek
gezocht: marketingstagiair(e)

Stage in de Verkadefabriek

gezocht: marketingstagiair(e)

De Verkadefabriek organiseert nieuwe activiteiten in een oude koekjesfabriek. Theater, film, eten en drinken. Festivals, debatten en kinderactiviteiten. Iedere dag. Voor iedereen.

We programmeren theater, dans en cabaretvoorstellingen, muziekbandjes, debatavonden, vertonen films en faciliteren congressen en bijeenkomsten.

Voor de afdeling marketing zijn we op zoek naar creatieve, communicatieve HBO-stagiair met een grote liefde voor film en theater.

Het betreft een meewerkstage (minimaal 4 dagen per week) voor de periode vanaf september 2021.

Werkzaamheden op de afdeling
Jouw taken zijn onder andere het uitvoeren van diverse dagelijkse marketingactiviteiten zoals het maken en verzenden van persberichten, het online communiceren van de verschillende programma’s via website en sociale media, het uitvoeren van de verschillende publiciteitsplannen, het zichtbaar maken van de activiteiten in het pand en het verrichten en verwerken van publieksonderzoek.

Wij bieden een uitdagende stageplaats op een afwisselende, leerzame werkplek in een oude koekjesfabriek met aan de lopende band activiteiten en grote bezoekersaantallen.

Wanneer: start augustus/september 2021
Waar: afdeling marketing voor minimaal 4 dagen p/w
Wat: meewerken op afdeling Marketing
Begeleiding: Karlijn Gerritsen
Vergoeding: € 200,- per maand

Stuur je motivatie én stage-eisen van je opleiding je vóór 28 juni naar karlijngerritsen@verkadefabriek.nl ovv stage marketing. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karlijn Gerritsen: 073 6818178
 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!