Film voor de aller aller allerkleinsten
Peuterpret, voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Film voor de aller aller allerkleinsten

Peuterpret, voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Peuterpret is dé ideale kennismaking met film voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De kleine mag op schoot en het licht blijft een beetje aan zodat het niet te spannend is. Na de film is er een glaasje ranja en wat lekkers. En dan ga je knutselen, zingen of dansen.
 STIP & VLEK
Zondag 10 maart, 11.00 uurDe vrolijke konijnenvriendjes Stip en Vlek tuimelen van het ene avontuur in het andere. Ze bakken broodjes, doen acrobaten na, krijgen de waterpokken en bouwen een feestje. Deze Zweedse poppenanimatie met charmante Vlaamse voice-over staat bol van herkenbare situaties en grapjes voor kleine en grote mensen.

Knutselen
Na de avonturen op groot scherm knutsel je jouw eigen Stip of Vlek in elkaar om mee te spelen.MOLLETJE
Zondag 14 april, 11.00 uurHet Molletje woont samen met zijn dierenvriendjes in het bos. Ze maken samen van alles mee. De tekenfilms van Zdenek Miler zijn een ware klassieker te noemen. De avonturen zonder gesproken tekst uit de jaren ‘70/’80 zijn mooi gerestaureerd en nog steeds een feest voor jong en oud.

Knutselen
Na de film versier je een bloempotje. Daarna ga je zelf als een molletje wroeten in de aarde en zaadjes planten in je eigen versiersel. Thuis komt er na een paar dagen een plantje tevoorschijn.