Buitenbios im Schnee
FAQ

Buitenbios im Schnee

FAQ

IS DE KAARTVERKOOP AL BEGONNEN?
Nog niet. De kaartverkoop begint do 26 nov om 11.00 uur. Ben je Supporter? Dan mag je een dag eerder je kaartjes kopen. Op wo 25 nov om 11.00 uur.

HOE LAAT BEGINT DE FILM?
Er draaien dagelijks (op 1e kerstdag en nieuwjaar na) twee films per dag. De vroege film begint om 18.45 uur. De late film om 21.15 uur.

WAT KOST EEN KAARTJE VOOR DE BUITENBIOS IM SCHNEE?
Een kaartje kost €10,50. Ben je een Supporter, dan kost een kaartje €9,50. Kaartjes zijn vooraf te koop via: www.verkadefabriek.nl/buitenbios

HOE ZORGEN WE ERVOOR DAT JE HET NIET KOUD KRIJGT?
Wij zorgen voor verwarmde kussens in iedere stoel. Je achterkant is dus heerlijk warm, neem voor de voorkant een lekker dekentje mee en een muts voor je hoofd! We adviseren je om je zo warm mogelijk te kleden, dus trek gerust je thermohemd, wintervachtje en skibroek aan.

GELDEN BUITEN DEZELFDE CORONAMAATREGELEN ALS BINNEN?
Ja, ook buiten gelden de coronamaatregelen. Hier lees je er alles over.

MAG IK NAAST MIJN PARTNER ZITTEN?
Jazeker, kom je samen met je lief of met je huisgenoot naar de film, dan mag je met twee naast elkaar zitten. Geen huisgenoten? Dan moet je ook buiten 1,5 meter afstand houden.

HOE WERKEN DE KOPTELEFOONS
Maak je geen zorgen over hoe de koptelefoons werken, wij zorgen ervoor dat ze het doen. Het volume aanpassen van de koptelefoons kan via de zijkant. Het is niet mogelijk je eigen koptelefoon mee te nemen, er zit namelijk een speciale zender in die verbinding maakt met de film. We hebben 60 koptelefoons, iedere dag worden ze gereinigd. Je hebt dus altijd een schone koptelefoon.

KAN IK IETS ETEN OF DRINKEN?
Helaasniet. We hopen dat de maatregelen voor de horeca in december worden versoepeld.

EN ALS HET REGENT?
Dan verhuizen we naar binnen, de film gaat dus altijd door! Komt de regen met bakken uit de hemel vallen, dan communiceren we rond 16.00 uur via de website, Facebook en Instagram of we naar binnen verhuizen.

WAT VOOR SOORT FILMS DRAAIEN ER IN DE BUITENBIOS IM SCHNEE?
Naast hele fijne kerstklassiekers draaien er ook premièrefilms, reguliere films, kinderfilms en klassiekers in de Buitenbios.

MAG IK ZELF IETS MEENEMEN?
Tip: neem een lekker dekentje voor jezelf mee, een warme kruik, zet je muts op, trek je wintervachtje aan.

MOGEN KINDEREN OOK MEE?
Tuurlijk, maar kijk even van tevoren of ze oud genoeg zijn voor de film. Je kunt de kijkwijzer onderaan bij de informatie van de film vinden. Twijfel je? Dan mag je altijd een mailtje sturen naar marketing@verkadefabriek.nl

WAAR KAN IK DE BUITENBIOS VINDEN?
De Verkadefabriek staat aan de Boschdijkstraat, tegenover de W2. De film draait op het binnenpleintje naast de Serre. De ingang van de Buitenbios is door de hekken links van de hoofdingang, tussen de Verkadefabriek en de Villa in.

WAAR KAN IK MIJN FIETS STALLEN?
Voor het gebouw zijn fietsenrekken te vinden.

KAN IK ERGENS PARKEREN?
Ja dat kan. De Verkadefabriek heeft drie parkeerplaatsen: een achter het gebouw, een aan de Tramkade en een aan de Veemarktweg. Parkeren kost €0,50 per 20 minuten.

MOET IK NOG IETS WETEN?
Niet echt. We waarderen het wel enorm als je rekening houdt met anderen. Kletsen kan na de film en ja we zitten buiten, maar roken is niet toegestaan. Ook het Coronavirus heerst nog steeds, let goed op jezelf en elkaar. Oh, en heb je het snel koud, zorg dan voor dikke kleren en een warme muts! 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!