Buitenbios
FAQ

Buitenbios

FAQ

HOE LAAT BEGINT DE FILM?
In juli begint de film om 22.15 uur, in augustus 21.45 uur. Dan begint het donker te worden en is de film het beste te zien. Vanaf 20.45 uur gaan de deuren open en kun je een drankje bestellen aan de bar.

WAT KOST EEN KAARTJE VOOR DE BUITENBIOS?
Een kaartje voor de openluchtbios kost €9,50. Ben je een Supporter, dan kost een kaartje €8,50. Kaartjes zijn vooraf te reserveren via: www.verkadefabriek.nl/buitenbios

KAN IK IETS ETEN OF DRINKEN?
Jazeker, voor de voorstelling en tijdens de film is de bar in de Serre geopend. Je bent het misschien niet van ons gewend, maar in de Buitenbios zit een pauze. Er zijn genoeg drankjes om de dorst te lessen en hapjes om hongerige magen te vullen. Ook kun je de hele avond aanschuiven in ons restaurant voor een heerlijk diner. Eigen consumpties zijn niet toegestaan.

EN ALS HET REGENT?
Dan verhuizen we naar binnen, de film gaat dus altijd door! Komt de regen met bakken uit de hemel vallen, dan communiceren we rond 16.00 uur via de website en Facebook of we naar binnen verhuizen.

WAT VOOR SOORT FILMS DRAAIEN ER IN DE BUITENBIOS?
Tijdens de openluchtbios draaien we premièrefilms zoals: Le Jeune Ahmed, The Lion King en Once upon a time in... Hollywood. We halen films van het afgelopen jaar terug zoals: Todos Lo Saben, A Star is Born Encore en Bohemian Rhapsody sing-a-long. Af en toe doen we ook iets speciaals: een koor bij Bohemian Rhapsody, een beatles-cover band bij Yesterday, een hummusproeverij bij Tel Aviv on fire of een heerlijke kom ramen bij Ramen Shop.

MAG IK ZELF IETS MEENEMEN?
Eigen consumpties zijn niet toegestaan.
Heb je het snel koud? Dan kun je een kleine dekentje voor jezelf meenemen. We hebben een aantal dekentjes ter beschikking, maar niet genoeg voor iedereen.

MOGEN KINDEREN OOK MEE?
Tuurlijk, maar kijk even van tevoren of je kinderen oud genoeg zijn voor de film. Je kunt de kijkwijzer onderaan bij de informatie van de film vinden. Twijfel je? Dan kun mag je altijd een mailtje sturen naar marketing@verkadefabriek.nl

WAAR KAN IK DE BUITENBIOS VINDEN?
De Verkadefabriek staat aan de Boschdijkstraat, tegenover de W2. De film draait op het binnenpleintje naast de Serre. Kom je via de hoofdingang binnenlopen, dan is de Serre te vinden aan je linkerkant.

WAAR KAN IK MIJN FIETS STALLEN?
Voor het gebouw zijn fietsenrekken te vinden.

KAN IK ERGENS PARKEREN?
Ja dat kan. De Verkadefabriek heeft drie parkeerplaatsen: een achter het gebouw, een aan de Tramkade en een aan de Veemarktweg. Parkeren kost €0,50 per 20 minuten.

MOET IK NOG IETS WETEN?
Niet echt. We waarderen het wel enorm als je rekening houdt met anderen. Kletsen kan na de film en ja we zitten buiten, maar roken is niet toegestaan.  

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!