Speciaal gemaakt
voor 24 uur Verkadefabriek

Speciaal gemaakt

voor 24 uur Verkadefabriek

Tijdens 24 uur Verkadefabriek zie je behalve verrassende namen, ook een aantal bekende gezichten. Huisgezelschappen, vaste bespelers en makers die hier al sinds de beginjaren over de vloer komen. En om 24 uur Verkadefabriek extra onvergetelijk te maken, besloten een aantal gezelschappen speciaal voor ons én voor jullie iets nieuws te maken. Alleen op 28 en 29 september hier te zien.


                                     SPECIAAL VOOR 24 UUR VERKADEFABRIEK GEMAAKT                     


Matzer Theaterproducties - De feestelijke opening
Toen we Madeleine Matzer vroegen of zij de opening van deze feestelijke happening wilde vormgeven, hoefde zij niet na te denken en zei ditect 'ja'! Om 16.00 barst het feest los met een verrassende, muzikale en theatrale opening. Zorg dus dat je er vanaf het eerste moment bij bent.

Matzer Theaterproducties en Simon Heijmans - Het goede heertje van Verkade
Alsof ons huisgezelschap met de feestelijke opening nog niet genoeg bijdraagt aan een onvergetelijk weekend, zie je Matzer ook terug in de Villa. Samen met Simon Heijmans maken ze een voorstelling over dit nieuwste en tegelijk al oude stukje Verkadefabriek. Deze unieke voorstelling is slechts zes keer te zien in de Villa. 

                            Bekijk het hele programma van 24 uur Verkadefabriek.                        

Bossche verhalen in de kantoren van de Verkadefabriek - Boekdelen
Acteurs en actrices spelen tien verrassende monologen van schrijvers die in Den Bosch wonen of hier ter wereld kwamen. Samen vormen ze Boekdelen: voorstellinkjes van elk tien minuten, waarin de stad regelmatig doorklinkt. Op een unieke locatie: de kantoren van de Verkadefabriek. 

Panama Pictures - Sometimes it's not your fault
Middenin de drukte en gezelligheid van het café vragen we je om naar boven te kijken voor een intrigerend duet aan twee touwen. Een unieke locatie, zelfs voor ons huisgezelschap Panama Pictures. Speciaal voor 24 uur Verkadefabriek gecreëerd, te zien op zaterdag én zondag. 

Theater Artemis - Al onze voorstellingen, maar dan in je hoofd 8+
Theater Artemis maakt wonderlijke voorstellingen, die bijna niet na te vertellen zijn. Maar: leuk zijn ze wel! Wat nu als je zo maar al hun voorstellingen tegelijk kan zien? Speciaal voor 24 uur Verkadefabriek gemaakt, met Jetse zelf op 't podium. 

A.H.J. Dautzenberg & Diederik Stapel - Dit kan echt niet meer! 
A.H.J. Dautzenberg en Diederik Stapel presenteren films die het daglicht niet meer kunnen verdragen en gaan in discussie over de veranderende moraal. Wat vroeger mocht, is nu fout. De ethische grenzen passen zich steeds aan. Na afloop zien we films die het daglicht niet kunnen verdragen, geselecteerd door Dautzenberg & Stapel.

Bekijk het hele programma van 24 uur Verkadefabriek

Behalve dat er voorstellingen speciaal voor 24 uur Verkadefabriek zijn gemaakt, zijn er ook bestaande programma's die - aleen voor deze ene keer - 'hun natuurlijke habitat verlaten' en neerstrijken in de Verkadefabriek. In de Clubzaal of het Café, zodat je live getuige kunt zijn van bijzondere interviews met uiteenlopende gasten! 

Eus - Onze man in Den Bosch
Schrijver en columnist Özcan Akyol presenteert wekelijks het interviewprogramma Onze Man in Deventer, live vanuit zijn woonkamer in Deventer. Speciaal voor 24 uur Vrekadefabriek verplaatst Eus zijn woonkamer voor één keer naar de Verkadefabriek. Hier interviewt hij Theo Maassen. 

Live radio uitzending - Lekker Weekend!
Live vanuit ons restaurant: het Omroep Brabant radioprogramma Lekker Weekend! Te gast zijn Brabanders Marc van Doornewaard (over het jubileumboek ‘15 jaar Verkadefabriek’), Leo Alkemade en Alex Roeka. Ontspannen luisteren én kijken naar live radio, een goed begin van je ochtend.

      

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!