Verwachte films
Films om naar uit te kijken

Verwachte films

Films om naar uit te kijken

Door het Coronavirus zijn heel veel films uitgesteld. Er wordt gezocht naar nieuwe data. Zodra deze bekend zijn, vullen wij de verwacht pagina aan.


Mis je onze films? Neem dan een kijkje bij Picl, want onze (nieuwste) films en documentaires zijn ook bij jou thuis te zien. Gewoon op je tv, tablet of telefoon. Op een moment dat het jou uitkomt. Zo zie je niet alleen de allernieuwste films, maar steun je ook de Verkadefabriek en de filmsector.

Klik hier voor meer informatie



VANAF 1 JUNI



Un divan à Tunis
Un Divan à Tunis is een scherpe komedie over thuiskomen, gevoelens en taboes doorbreken.


Filles de joie

In Filles de joie volgen we een zinderende zomer lang drie vrouwen die weinig met elkaar gemeen hebben behalve hun werk. Elke ochtend rijden ze kibbelend samen de Belgisch-Franse grens over naar Roubaix, waar ze in het geheim als prostituee werken. 

 


 
OOK VANAF 1 JUNI (WEER) TE ZIEN



De Beentjes van Sint-Hildegard
De beentjes van Sint-Hildegard is een komisch drama over het los willen breken uit vastgeroeste patronen. Met Herman Finkers en Johanna ter Steege.

Parasite
Parasite is de winnaar van de Oscar voor Beste Film en de Gouden Palm. De film is geregisseerd door de succesvolle Koreaanse regisseur Joon-ho Bong (Snowpiercer, Okja)

1917
Een meeslepend oorlogsdrama over de Eerste Wereldoorlog van Oscar®winnende regisseur Sam Mendes (Skyfall, Spectre, American Beauty)

Little Women
Little Women is geregisseerd door Greta Gerwig (Lady Bird) en gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott.

Woman
Een intiem en divers portret van tweeduizend vrouwen uit meer dan vijftig landen. Een film over vrouwelijkheid en de omstandigheden voor vrouwen, die in veel delen van de wereld nog verre van ideaal zijn.

Lillian
Lillian Alling was een Poolse immigrante die een eeuw geleden vanuit New York te voet richting Beringstraat vertrok om via Rusland thuis te kunnen komen. Een waaragebeurd verhaal.

Queen & Slim
Wanneer Slim zijn date na hun eerste afspraakje naar huis brengt, worden ze aan de kant gezet door een witte politieagent. Wat een simpele aanhouding had moeten worden, loopt verschrikkelijk uit de hand.

Les Misérables
Stéphane, nog maar net verhuisd van Cherbourg naar Parijs, komt terecht in de anti-criminaliteitsbrigade van Montfermeil in het 93ste arrondissement.

The Wild Goose Lake
Na het succes van Gouden Beer-winnaar Black Coal, Thin Ice is regisseur Diao Yinan terug met de virtuoze neo-noir The Wild Goose Lake, een in neon doordrenkt visueel spektakel over een spannende klopjacht door de straten van hedendaags China.

The Lighthouse
The Lighthouse is een film van Robert Eggers – regisseur van de moderne horror cultfilm The Witch. Met Willem Dafoe en Robert Pattinson.

Onward (6+)
De Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is.
 



VANAF 4 JUNI



La Vérité
In La Vérité bruisen Catherine Deneuve en Juliette Binoche van het doek als moeder en dochter die samen aan een film gaan werken, waarna oude wrok komt bovendrijven. De veelgeprezen regisseur Hirokazu Kore-eda (Gouden Palm-winnaar Shoplifters, Like Father, Like Son) maakte zijn eerste film buiten zijn geboorteland Japan.


Das Vorspiel

Vioollerares Anna neemt een leerling onder haar hoede, wat haar leven zó gaat beheersen dat ze alle contact met man en zoon verliest met verstrekkende gevolgen...


Honey Boy

Honey Boy is geregisseerd door Alma Har'el naar een scenario van Shia LaBeouf, gebaseerd op zijn ervaringen als jonge acteur en zijn complexe relatie met zijn vader.

 



VANAF 11 JUNI



Proxima

De nuchtere Française Sarah voedt haar jonge dochter Stella alleen op. Ze is een toegewijd moeder en Sarah en Stella hebben een nauwe band. Sarah is ook een briljante en gedreven astronaut, die geselecteerd wordt voor een ambitieuze – door mannen gedomineerde - ruimtemissie.

 



VANAF 18 JUNI 



Ema

Ema, de nieuwe film van regisseur Pablo Larraín (Jackie) is een explosief, stijlvol en gewaagd portret van een danseres, die alles op alles zet om herenigd te worden met haar zoon.

 



VANAF 25 JUNI



La Bonne Épouse
Paulette Van Der Beck en haar echtgenoot runnen in de jaren zestig een huishoudschool in de Elzas. Omdat van vrouwen nog wordt verwacht dat ze ondergeschikt zijn aan hun man, is het hun taak de tienermeisjes op te leiden tot perfecte huisvrouwen.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!