Coronavirus
De Verkadefabriek is t/m 31 mei gesloten

Coronavirus

De Verkadefabriek is t/m 31 mei gesloten

Voor het eerst in 15 jaar gaat de Verkadefabriek tijdelijk dicht. We sluiten tot en met zondag 31 mei onze deuren. Zowel de theater- en filmzalen als het café-restaurant gaan tijdelijk dicht. De kassa is telefonisch niet te bereiken, wel via info@verkadefabriek.nl.

Vervangende data  
Heb je een kaartje gekocht voor een voorstelling tussen 13 maart en 31 mei? Dan ontvang je van ons een mail. Voor alle voorstellingen zoeken wij nieuwe data. Zodra we zeker weten dat we weer open gaan, informeren we je over een eventuele nieuwe speeldatum. Lukt het niet om een voorstelling te verplaatsen of komt de nieuwe datum je niet uit, dan krijg je uiteraard het aankoopbedrag van ons terug. 

Filmcursussen
Heb je kaarten voor de gehele cursusreeks Déjà vu, Citytrips of Arts In Cinema? We gaan hiervoor op zoek naar vervangende data, zodat je geen enkele van de cursusdagen hoeft te missen. Heb je voor één van de edities een los kaartje gekocht? Dan krijg je hiervoor je geld terug, net als bij de reguliere films en voorstellingen. 

Jaarkaarten en Theaterpassen
Zodra we weten wanneer we weer open gaan, brengen we je daarvan op de hoogte. Je kunt dan weer naar hartelust gebruik maken van je pas!

Vouchers Supporteractie januari
Ben je in januari Supporter geworden van de Verkadefabriek en heb je je voucher voor een gratis filmkaartje nog niet verzilverd? We verruimen de voorwaarden: tot 1 september 2020 kun je je voucher inleveren aan de kassa (in plaats van tot 1 april). We gaan ervan uit dat er je tegen die tijd weer de gelegenheid hebt gehad om een mooie film uit te kiezen.

Picl
Via Picl zie je nog steeds onze films en documentaires; Parasite, For Sama, System Crasher, Hors Normes en veel meer. Op een moment dat het jou uitkomt. Zo zie je niet alleen de allernieuwste films, maar steun je ook de Verkadefabriek. Het werkt supereenvoudig. Klik hier en maak van jouw huis een filmtheater.

Tips voor thuis
De creatievelingen mogen dan wel thuis zitten, ze zitten niet stil. Er gebeurt van alles. Theaterregistraties komen online, je kunt je zelfgespeelde scènes delen en laten regisseren, korte filmcursussen volgen. Wil je weten wat nog meer? Volg ons op Facebook of schrijf je in voor de weekladder, dan houden we je op de hoogte. 

Heb je meer vragen? Stuur een mail naar de kassa: info@verkadefabriek.nl.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!