We mogen weer!
Vanaf 1 juni gaan we weer open. We beginnen klein, maar kunnen niet wachten je te zien.

We mogen weer!

Vanaf 1 juni gaan we weer open. We beginnen klein, maar kunnen niet wachten je te zien.

We gaan weer open!

Eindelijk kunnen we weer die ontmoetingsplek zijn. Vanaf 1 juni gaan we open voor film, koffie, eten, kijken en bekeken worden. Met vrienden of vriendinnen. Gezelligheid voor of na een film. Of zomaar, ook dat kan weer. Vroeg, laat of tussendoor. Om af te spreken en door te zakken, te ontmoeten en mee te maken. We klappen de parasols uit, sproeien het gras en zetten de filmprojectoren weer aan. Het witte filmdoek krijgt weer kleur, de Verkadefabriek gaat weer leven. We hebben het gemist. We hebben jou gemist.

Het gaat door het Coronavirus allemaal wat anders dan je gewend bent, maar we hebben de ruimte: in onze brede gangen en ruim opgezette restaurant is de 1,5 afstand goed te organiseren. En: we hebben een extra café geopend in de Serre, met een sfeervol terras. Plek genoeg dus om op afstand van anderen een drankje te drinken. We kijken ernaar uit je weer te zien!

Wat is er anders, wat is er nog hetzelfde, wat doen we zodat iedereen in een fijne en veilige omgeving films kan kijken en kan eten en drinken? Antwoord op de meeste vragen vind je hier.

Vanaf maandag zie je films die eerder al in de Verkadefabriek te zien waren, zoals De Beentjes van Sint-Hildegard, Parasite en Les Misérables. Maar ook nieuwe films zoals de scherpe komedie Un divan à Tunis of A Beautiful Day in the Neighborhood met Tom Hanks in de hoofdrol.

BEKIJK HIER HET FILMPROGRAMMA

RESERVEER VOOR EEN PLEKJE IN ONS RESTAURANT
LUNCHDINER |Aanpassingen i.v.m. het Coronavirus
Door het coronavirus is naar de Verkadefabriek gaan anders dan je gewend bent. De belangrijkste punten en veelgestelde vragen lees je hier.


Podiumprogramma in juni
Hoewel er nog veel op de agenda staat voor in juni, zullen de meeste voorstellingen niet door kunnen gaan. Niet bij elke voorstelling is 1,5 meter afstand houden haalbaar en niet elke voorstelling kan gespeeld worden voor een maximum van 30 bezoekers. We zijn druk bezig hiervan een overzicht te krijgen en informeren je (als je voor één van deze voorstellingen kaarten hebt gekocht), zodra we hierover meer weten. 

Vervangende data  
Heb je een kaartje gekocht voor een voorstelling tussen 13 maart en 1 juni? Dan heb je de afgelopen periode een mail van ons ontvangen. Zodra we een nieuwe datum voor de voorstellingen hebben gevonden, mailen we je. Lukt het niet om een voorstelling in te halen, dan laten we dat zo snel mogelijk weten. Dan kun je ervoor kiezen om je kaartje te doneren -en zo de Verkadefabriek te steunen- of het geld terug te krijgen.

Filmcursussen
Heb je kaarten voor de gehele cursusreeks Déjà vu, Citytrips of Arts In Cinema? We gaan hiervoor op zoek naar vervangende data, zodat je geen enkele van de cursusdagen hoeft te missen. Heb je voor één van de edities een los kaartje gekocht? Dan krijg je hiervoor je geld terug, net als bij de reguliere films en voorstellingen. 

Vouchers Supporteractie januari
Ben je in januari Supporter geworden van de Verkadefabriek en heb je je voucher voor een gratis filmkaartje nog niet verzilverd? We verruimen de voorwaarden: tot 1 september 2020 kun je je voucher inleveren aan de kassa (in plaats van tot 1 april). We gaan ervan uit dat er je tegen die tijd weer de gelegenheid hebt gehad om een mooie film uit te kiezen.

Heb je meer vragen? Stuur een mail naar de kassa: info@verkadefabriek.nl.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!