Bewaar je ticket
geniet later

Bewaar je ticket

geniet later

Vandaag is de campagne 'Bewaar je ticket, geniet later' gestart, waarin onder andere theaters en concertpodia gezamenlijk aan bezoekers vragen om hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. Dit geeft de sector de ruimte om te werken aan nieuwe evenementen in de toekomst. Niet alleen de organisatoren, artiesten en podia worden hiermee geholpen, maar juist ook de mensen achter de schermen die deze evenementen mede mogelijk maken zoals decorbouwers, technici, leveranciers, creatieven en andere werknemers en zelfstandigen in de culturele en sportsector.

Wat betekent dit voor jou als bezoeker van de Verkadefabriek?
We zijn druk aan het zoeken naar een nieuwe datum voor voorstellingen en concerten die niet door kunnen gaan. Om niet steeds opnieuw te verschuiven, wachten we tot juni. Als we dan wel weer opengaan (en dus zeker weten dat het door kan gaan), laten we je weten wanneer het wordt ingehaald. Lukt het niet om een nieuwe datum te vinden, dan hoor je dat al eerder. Dan kun je ervoor kiezen om je kaartje te doneren -en zo de Verkadefabriek te steunen- of het geld terug te krijgen.

Wat als een voorstelling of concert niet doorgaat?
Als je tickets hebt, krijg je van ons een mail als een voorstelling of concert niet doorgaat. Bij veel podia kun je je ticket op dat moment inruilen voor een voucher. Daar kiezen wij niet voor. Je kunt ervoor kiezen om je kaartje te doneren -en zo de Verkadefabriek te steunen- of het geld terug te krijgen. 

Lees meer over hoe je ons kunt steunen op verkadefabriek.nl/steun-ons

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!