Kaartjes kopen
met Supporterkorting?
Zo doe je dat!

Kaartjes kopen
met Supporterkorting?

Zo doe je dat!

Kaarten kopen met je Supporterpas, Theaterpas of Jaarkaart? Om gebruik te maken van de Supporterkorting, dien je in te loggen met een wachtwoord. Volg onderstaande stappen - je kunt op een later moment ook een extra pasnummer toevoegen en voor een andere Supporter tegelijk kaarten kopen - en het komt in orde! 


1. Kies de voorstelling of film die je wilt zien en klik op 'Tickets' 

2. Log in met het e-mailadres dat aan je Supporterpas (of Jaarkaart of Theaterpas) is gekoppeld. Dit is hetzelfe e-mailadres als waarop je onze Supportermails ontvangt. Weet je je wachtwoord niet (meer)? Klik dan op 'wachtwoord opvragen'. Je ontvangt dan een e-mail met instructies voor het opnieuw instellen van je wachtwoord. Let op, het gebeurt wel eens dat dit bericht in je ongewenste e-mail terecht komt.

3. Wil je voor een andere pashouder tegelijk bestellen? Klik dan op 'Klik hier'. Doe dit vóórdat je plaatsen in de zaal selecteert. 


 

5. Voeg het pasnummer toe van de Supporter waarvoor je tegelijkertijd een kaartje wilt kopen. Het pasnummer vind je op de pas, onder de streepjescode. 


 

6. Je komt nu terug op de pagina met de zaalplattegrond. Kies het aantal kaarten dat je wilt bestellen door in de plattegrond beschikbare stoelen te selecteren.

7. Bij het selecteren van de kaartsoort (onderin in het witte vakje), kun je nu twee keer voor een Supporterkaartje kiezen. Wil je ook kaarten zonder korting kopen? Selecteer dan meer stoelen op de zaalplattegrond en kies bij kaartselectie voor 'Normaalprijs'.  


 

Sta je op het punt om kaarten voor je favoriete voorstelling te kopen en kom je er toch niet uit? Geef ons een belletje (073 681 81 60), stuur een mailtje (info@verkadefabriek.nl) of loop even langs. We helpen je graag verder.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!