Zin in zo'ndag
een zondag voor de hele familie
(van 2 tot 99+ jaar)

Zin in zo'ndag

een zondag voor de hele familie
(van 2 tot 99+ jaar)

Helaas kan Zin in zo'ndag op zondag 22 november wegens de coronamaatregelingen niet doorgaan. Alle voorstellingen en films gaan gelukkig wel door.

Één keer per maand organiseren we een zondag boordevol familie-activiteiten voor peuters, kleuters, grote en kleine kinderen en hun (groot)ouders. Kijk samen een toffe film of bezoek een mooie voorstelling. Schuif aan bij het familiefilmontbijt of ga los aan de knutseltafel. Elke maand toveren we de Serre om in onze familie woonkamer waar je steeds onder begeleiding iets leuks kunt doen, zoals knutselen, verkleden of een workshop. Je vervelen is onmogelijk!


ZO'NDAG 22 NOVEMBER


Sinterklaasvoorstelling | Wachten op Kado (4+) - TG Graasland
15.00 uur | Kind € 7,50 / Normaal € 9 / Supporter € 7,50
Twee jaar geleden was deze waanzinnig leuke Sinterklaasvoorstelling al in de Verkadefabriek te zien, gelukkig zijn de punctuele mannen van de kado-machine weer terug! Want de machine die normaal stipt op tijd presentjes uit spuwt werkt niet meer. Het is de tijd van het jaar, hoor de wind waait door de bomen, er mag niks mis gaan…
Uitverkocht

Peuterpret (2+) - Pim & Pom
11.00 uur | Kind € 8 / Normaal € 9,50 / Supporter € 8
Peuterpret is dé ideale kennismaking met film voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Na de film is er een glaasje ranja en wat lekkers en gaan we samen super duper lieve en schattige knuffelkatjes maken.
Klik hier voor kaartjes

Toffe kinderfilms
Zoals Bigfoot Family 6+ en Bings Kerfstfeest 2+

Familiefilmontbijt (afgelast)
10.30 uur | Kind € 13 / Volwassen € 14 
Onze horeca is helaas nog gesloten. Het familiefilmontbijt kan niet doorgaan.

ZO'NDAG 13 DECEMBER


Bonte Hond - Wie deed het (6+)
15.00 uur | Kind € 7,50 / Normaal € 9 / Supporter € 7,50
Wie deed het is een groot mysterie, een raadsel dat uiteindelijk opgelost moet worden. We zijn allemaal detectives en de aanwijzingen liggen voor het oprapen. Het is tijd om goed op te letten en om verder te kijken dan je neus lang is!
Klik hier voor kaartjes

Peuterpret (2+) – Bings Kerstfeest
11.00 uur | Kind € 8 / Normaal € 9,50 / Supporter € 8
Peuterpret is dé ideale kennismaking met film voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Na de film is er een glaasje ranja en wat lekkers en gaan we samen sneeuwkonijntjes knutselen.
Klik hier voor kaartjes

Toffe kinderfilms

Familiefilmontbijt
10.30 uur | Kind € 13 / Volwassen € 14 
We serveren een heerlijk ontbijtje en gaan daarna naar de film. Het filmontbijt, maar dan voor de hele familie. Kies uit een tosti, pannenkoek of croissantje met lekkers. Superleuk!Wil je op de hoogte blijven?
Abonneer je dan op onze kindernieuwsbrief. Één keer in de maand sturen we je een mailtje, zo weet je precies wat er speelt! Klik hier om je in te schrijven.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!