Niet één,
maar twee horecavacatures!
Eerste medewerker bediening & Zelfstandig werkend kok

Niet één,
maar twee horecavacatures!

Eerste medewerker bediening & Zelfstandig werkend kok

Op dit moment zijn de deuren van de Verkadefabriek en die van ons café-restaurant nog gesloten. Maar: de lente komt eraan, de zon schijnt ons tegemoet en over een tijdje mogen we hopelijk (vast!) ons terras weer openen. Of binnen een bakkie schenken en een hapje eten onder de bananenbomen. En met die fijne ontwikkelingen in het vooruitzicht, zoeken we twee nieuwe collega's om het horecateam te versterken. 

We zijn op zoek naar een:
- Eerste medewerker bediening/Teamhoofd, 24-32 uur p/w
- Zelfstandig werkend kok (m/v), 32-38 uur p/w


Het drukbezochte café-restaurant is - in 'normale' tijden- elke dag vanaf 11.00 uur open en is het kloppende hart van de Verkadefabriek. Voor koffie, eten, krantje lezen, kijken en bekeken worden. Drinken met vrienden of vriendinnen, voor of na een voorstelling, film of zomaar. Vroeg, laat of snel tussendoor, voor een zakelijke afspraak of een date. Om af te spreken en door te zakken, te ontmoeten en mee te maken. Alles en iedereen komt hier samen. Nu jij nog.

Wij zijn op zoek naar een Eerste medewerker bediening/Teamhoofd (24-32 uur p/w)

Tijd voor een nieuwe stap in je horecacarrière? Een serieuze functie met meer verantwoordelijkheden? Een nieuwe impuls in een unieke en levendige omgeving? Kom werken bij de Verkadefabriek.

Natuurlijk, er zijn vast genoeg plekken waar jij als ervaren horecadier aan de slag kunt. Maar er is geen plek zoals de Verkadefabriek. Hier werkt dag in dag uit een groot team van leuke mensen, sommigen net zo lekker eigenwijs en kunstzinnig als ons programma. Met deze club fanatiekelingen verzorgen we alle horeca-activiteiten in de Verkadefabriek: van het grand-café en het restaurant tot unieke evenementen op bijzondere locaties in het gebouw. Wel eens een diner op een dakterras verzorgd? Of een borrel bij een buitenfilm? Hier gebeurt het. En: we investeren graag in je, want eenmaal lid van de Verkadefamilie hebben we je het liefst zo lang mogelijk bij ons.

Jouw toekomstige werk:
Je belangrijkste taak? Het ‘on the job’ aansturen van de bedieningsbrigade. Schakelen tussen drukke en minder drukke momenten, leidinggeven en je medewerkers motiveren nét dat ene stapje extra te zetten. Het team ziet jou als een prettige, ervaren leidinggevende met gastvrijheid hoog in het vaandel.

Jouw kwaliteiten:
• Je hebt aantoonbaar leidinggevende capaciteiten
• Je hebt een gastgerichte mentaliteit
• Je weet het beste uit je medewerkers naar boven te halen
• Je bent vakbekwaam in zowel bar- als restaurantwerkzaamheden
• Je bent een gedreven persoonlijkheid en teamspeler
• Je bent in het bezit van Sociale Hygiëne en BHV of bereid deze (op kosten van de
Verkadefabriek) te behalen.

Denk je: dit ben ik, dit kan ik, dit wil ik? Deel je enthousiasme dan vooral met ons, want we zoeken iemand precies zoals jij. Stuur vóór 31 maart 2021 je CV en motivatie naar Anneke Lemmers, manager horeca, annekelemmers@horecaverkadefabriek.nl o.v.v. vacature eerste medewerker bediening/teamhoofd.

De salarisindicatie is conform de horeca CAO binnen functiegroep 5.


Niet van de bediening, wel van lekker koken voor onze gasten? Check dan deze vacature, want we zijn ook op zoek naar een Zelfstandig werkend kok m/v (32-38 uur p/w).

Als zelfstandig werkend kok bij de Verkadefabriekben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de lunch en diner. We werken vanuit passie, liefde en creativiteit als het om eten gaat. Gerechten ontwikkelen we zelf en we wisselen regelmatig onze menukaarten. Zin in een nieuwe impuls in een unieke en levendige omgeving? Kom werken bij de Verkadefabriek!

Jouw kwaliteiten:
• Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding als zelfstandig werkend kok
• Je hebt teamspirit, samenwerken is aan jou wel besteed
• Je hebt oog voor detail en bent kwaliteitsgericht
• Je bent stressbestendig en flexibel
• Je bent gastgericht

Jouw toekomstige werk:
Met elke dag diverse activiteiten in de Verkadefabriek, is het van de ochtend tot de avond een drukke bedoeling in het café-restaurant. Als kok bij de Verkadefabriek heb je dan ook een leuke, veelzijdige baan binnen een dynamisch en nog steeds groeiend bedrijf waar een energieke werksfeer hangt en veel leuk collega’s werken. Je salaris is conform de normen van Koninklijke Horeca Nederland in functieschaal 5. En: we investeren graag in je, want eenmaal lid van de Verkadefamilie hebben we je het liefst zo lang mogelijk bij ons.

Nu al zin in een baan als deze? Deel je enthousiasme dan vandaag nog met ons, want we zoeken op korte termijn iemand precies zoals jij. Stuur een mail met CV en motivatie naar annekelemmers@horecaverkadefabriek.nl onder vermelding van ‘Zelfstandig werkend kok’. Wil je graag meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Jeroen Tromp (Chefkok) via 0736818170.
 

Acquisitie n.a.v. deze advertenties wordt niet op prijs gesteld. 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!