Filmzalen
Vijf verschillende zalen met elk een eigen karakter

Filmzalen

Vijf verschillende zalen met elk een eigen karakter

Wij hebben vijf verschillende filmzalen die zich uitstekend lenen voor zakelijke bijeenkomsten. Iedere zaal heeft een eigen stijl die is doorgevoerd tot in de details. Bekijk hieronder welke sfeer en mogelijkheden het best passen bij jouw bijeenkomst.

Alle filmzalen beschikken over een beamer met (natuurlijk) een groot scherm en een goede geluidsinstallatie. In alle filmzalen is livestream mogelijk. De zalen zijn ook te reserveren voor subsessies. Voor de bezoekers van je bijeenkomst hebben we ‘solozitjes’, stoelen waar niemand naast elkaar zit.

Meest geschikt voor
debat / discussiebijeenkomst / seminar / presentatie / lezing / conferentie / congres / filmvertoning / voorstellingFILMZAAL 1

Filmzaal 1 is veel meer dan een filmzaal. Door het podium is het namelijk ook een congreszaal. Of een presentatiezaal of muziekzaal. Met een vaste tribune met een huidige capaciteit van 40 zitplaatsen, een gigantisch filmdoek en alle technische faciliteiten. Bovendien is deze zaal handig gelegen aan de Serre voor verschillende horecamogelijkheden. Van ontvangst, luxe lunch, borrel of diner.

   
 FILMZAAL 2

"Ah, de Verkade-koekjes", horen we geregeld als bezoekers de sfeervolle Filmzaal 2 betreden. Komt natuurlijk door de unieke wandbeschildering met het authentieke Verkade-logo en het credo 'Wij handhaven kwaliteit'. Filmzaal 2 heeft een vaste, oplopende tribune en momenteel 21 zitplaatsen.

     
 FILMZAAL 3

Voor Filmzaal 3 liet ontwerpsters Saskia van der Linden zich inspireren door de pompeuze filmzalen van de jaren 20. Sierlijke pauwen en palmtakken geven deze mooie, intieme zaal een authentieke sfeer. Ideaal voor kleinere bijeenkomsten. Met momenteel 14 gerieflijke zitplaatsen en ook hier natuurlijk alle technische faciliteiten.

  
 FILMZAAL 4

Heb je het graag wat informeler? Richt je de ruimte liever anders in? Kan allemaal in Filmzaal 4. Hier geen tribune met vaste zitplaatsen, maar comfortabele bankstellen voor maximaal 20 personen. Die banken kun je plaatsen zoals jij het wilt. Filmzaal 4 heeft bovendien een groot raam en dus daglicht en is naast Filmzaal 5. Handig, als je meerdere zalen nodig hebt.

  FILMZAAL 5

Filmzaal 5 is een ruim, hoog zaaltje met momenteel 15 zitplaatsen op een vaste tribune. Filmzaal 5 is handig te combineren met Filmzaal 4, als je meerdere zalen nodig hebt.

  Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!