Parkeren

Gemakkelijk parkeren op een van onze drie parkeerplaatsen

AUTO PARKEREN

De Verkadefabriek heeft drie parkeerterreinen, rondom het gebouw: achter het pand (P1), aan de Tramkade (P2) en aan de Veemarktweg (P3). De parkeerterreinen zijn 24 uur per dag geopend. Denk er wel aan dat je buiten de openingstijden van de Verkadefabriek met je pinpas hebt ingecheckt, de betaalautomaat bevindt zich namelijk ín de Verkadefabriek. Parkeerveld 3 beschikt over een eigen betaalautomaat.

Ga niet eerder dan 15 minuten voor aanvang naar de bijeenkomst, zo voorkomen we drukte.

Let op: meestal is er voldoende ruimte, maar bij heel grote drukte kunnen zelfs onze drie parkeerterreinen vol raken. Parkeren in de buurt is heel beperkt mogelijk en er wordt streng gecontroleerd. Houd daar rekening mee bij je bezoek aan de Verkadefabriek.


Contactloos betalen bij de slagboom
Bij het inrijden houd je de pinpas ter hoogte van het 'Wave & Pay' logo. Als je uitrijdt, doe je hetzelfde en wordt het parkeertarief automatisch van je rekening afgeschreven. Bij contactloos betalen hanteren we een tarief van € 0,10 per vier minuten (oftewel € 1,50 per uur).

Let op! Op dit moment is contactloos betalen bij de slagboom de enige betaalmogelijkheid in de Verkadefabriek.


  

Tarieven
Contactloos (wave & pay) met je bankpas aan de slagboom: € 0,10 per tijdseenheid van 4 minuten

Nieuw op P1, laadpalen voor elektrische auto's. Een hele fijne nieuwe aanwinst, voor jou, voor ons én voor onze planeet. 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!