Duurzaam
Relatiegeschenken

Duurzaam

Relatiegeschenken

GLASS SET
upcycled van lege wijnflessen
Original Home

      

Deze drinkglazen worden gerecycled uit lege wijnflessen: een afvalproduct van de toeristenindustrie van Zanzibar. De wijnflessen worden opgehaald bij hotels en restaurants, schoongemaakt en in verschillende maten gesneden. De drinkglazen zijn verkrijgbaar in maat S en M en in de kleuren groen en transparant. Ze zijn per 2 verpakt in een geschenkdoos. Deze nieuwe glazen items staan niet alleen goed op je eettafel, ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk en super sociaal. De upcycled drinkglazen zijn ethisch gemaakt en afkomstig uit een klein dorp op Zanzibar, Tanzania.

Original Home Glass Groen of Transparant – maat S set 2. Prijs: € 14,95
Original Home Glass Groen of Transaparant – maat M set 2. Prijs: € 17,95SOAP FLAKES MOTD
fairtrade
Cool Soap

    

Sociaal en eerlijk zijn de Soap Flakes van Cool Soap, gemaakt met olijfolie van het Griekse eiland Aegina: in kleine traditionele werkplaatsen wordt de 100% natuurlijk zeep handgemaakt. De flakes worden gemaakt van de resten van de zeepblokken. Ze schaven de zeepblokken recht af en daar blijven de flakes van over!

Het merk Cool Soap staat voor eerlijke handel (fairtrade), producties in kleine traditionele werkplaatsen, handgemaakt, ambacht en design. MOTD staat voor Mood Of The Day. Voor elke mood een lekkere geur.

Mood of the day Calm zeepvlokken. Gemaakt met olijfolie, geparfumeerd met etherische oliën van jasmijn & lavendel.

Mood of the day Curious zeepvlokken. Gemaakt met olijfolie, geparfumeerd met etherische oliën van rozemarijn en salie.

Mood of the day Lucky zeepvlokken. Gemaakt met olijfolie, geparfumeerd met etherische oliën van lavendel en eucalyptus.

Inhoud: 120 gram.

Prijs: € 7,50PONDJE PAPIER
gerecyclede reclameposters
Jos van der Meulen

    

Kladblokje samengesteld uit restant A0 buiten affiches van papier. De blauwe achterkant van de poster laat zich goed beschrijven. Als extra is een pen van papier en penstandaard in het ontwerp opgenomen. Een boorgat van 8 mm doet dienst als 100 % oplosbare penhouder. En inderdaad, het weegt bijna 500 gram. Een pondje dus.

Driehoeksborden heten ze in het reclame jargon. Langs wegen en fietspaden kom je ze dagelijks tegen, aankondigingen van concerten, festivals of een makelaar. De affiches worden door een publiciteits bedrijf in Dordrecht op kunststof platen geplakt en verspreidt in Zuid-Holland, Brabant en Utrecht.

Vrijwel altijd worden er teveel affiches door de drukker geleverd. Wat over is wordt keurig opgestapeld in het magazijn voor Jos van der Meulen en de werknemers van de sociale werkvoorziening van de Heaghe groep die met plezier aan t pondje papier werken.

Prijs: € 7,50BOC' N'ROLL ACTIVE
duurzaam lunchzakje

    

Rol je boterhammen, broodje of fruit eenvoudig in de Boc’n Roll en je lunch blijft heerlijk vers.

We gooien iedere dag enorme hoeveelheden aluminium, folie en plastic zakjes weg. Het is niet alleen zonde van je geld, maar ook heel slecht voor het milieu. Het is eenvoudig schoon te vegen en kan na verloop van tijd uitgewassen worden. De lunchverpakking is gemaakt van zeer duurzaam materiaal, zodat het jaren mee gaat.

De binnenkant is gemaakt van stevig, recyclebaar kunststof (TPU), waardoor je lunch net zo vers blijft als in een plastic zakje. Het kunststof (TPU) is veilig voor het conserveren van voedsel. De buitenkant is gemaakt van 2 slijtvaste lagen stof, 35% katoen en 65% procent polyester. Keer op keer herbruikbaar.

Prijs: € 8,95


 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!