Perfect cadeau
voor onder de boom
een Supporterpas!

Perfect cadeau
voor onder de boom

een Supporterpas!

Geef in december een Supporterpas cadeau, daarmee doe je iemand heel 2021 een plezier! 

Een jaar lang vaste korting op het programma, extra verdieping, als eerste op de hoogte van wat er speelt, voorrang op de verkoop en op exclusieve activiteiten. Helemaal leuk: combineer de Supporterpas met het Verkadefabriek koekblik. Voor nog geen 25 euro heb je een topcadeau onder de boom!

Duidelijk verhaal van die boom en dat cadeautje, toch? Maar we snappen dat je misschien meer wilt weten. Zoals hoe je een Supporterpas kunt bestellen. En of je er na een jaar plotseling voor weer een jaar aan vastzit. Dat soort dingen. Hieronder een aantal punten op een rij. Meer weten over de Supporterpas? Klik dan even door naar deze pagina.

Wat kost een Supporterpas?
Voor €19,50 per jaar krijg je als Supporter vaste korting op film, theater, dans, muziek, kinderprogramma, cabaret en in het restaurant. Met de pas ga voor meer verdieping en blijf je op de hoogte van nieuwe activiteiten en bijzondere producties.

Hoe bestel je een Supporterpas voor een ander?
Super makkelijk, vul dit formulier in en mail het naar de kassa, info@verkadefabriek.nl. Bij de kassa kunnen ze de pas dan aanmeken en direct koppelen aan het juiste e-mailadres: dat van de gelukkige ontvanger. Zo krijgt hij of zij alle informatie en voordelen rechtstreeks in de mail. De ontvanger van de pas ontvangt 'm per post (of we sturen hem naar jou, zodat je de Supporterpas zelf cadeau kunt doen - ook leuk!) en hij of zij kan vervolgens inloggen en kaartjes met korting kopen voor favoriete films en voorstellingen. 
Tot en met 22 december kun je via deze weg een Supporterpas bestellen. Daarna sluit de kassa tot begin januari en kunnen er geen Supporterpassen verzonden worden. 

Vanaf wanneer kan de pas worden gebruikt?
Meteen, zodra de betaling ervan is afgerond. Geef je de pas deze maand cadeau, dan staan de beste momenten om te profiteren bovendien meteen voor de deur: de voorstellingen vanaf januari 2021. Als dat geen goed begin is. Je kunt het ook helemaal te gek maken door er zelf al een kaartje voor een film of voorstelling op te laten zetten. 

Loopt het Supporterschap na een jaar gewoon door? 
Na een jaar ontvangt de pashouder van ons een bericht dat het Supporterschap verlengd kan worden. Dit wordt niet automatisch gedaan, maar we hopen natuurlijk dat de ontvanger van jouw cadeau er zó fijn gebruik van heeft gemaakt, dat hij nog een jaartje (of meer!) bij ons blijft. In elk geval hoef jij je hier niet druk om te maken. Wel zo prettig.

En behalve alle voordelen die je iemand cadeau doet, laten Supporters ook nog eens zien dat ze een plek als de Verkadefabriek belangrijk vinden voor Den Bosch. Dat ze geven om kwaliteit, nieuw talent en nieuwe ervaringen. Om kunst en cultuur die ertoe doet en je wereld vergroot. Een dubbel goed cadeau voor de decembermaand dus!

Meer weten? Hier lees je alles over de verschillende soorten passen. Weten welke specials we de afgelopen jaren zoal voor onze Supporters hebben georganiseerd? Daarover vind je hier alles terug.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!