Onze deuren zijn gesloten
Van dinsdag 15 december tot en met dinsdag 9 februari

Onze deuren zijn gesloten

Van dinsdag 15 december tot en met dinsdag 9 februari

Elkaar moeten missen, we hoopten dat dat niet meer nodig was. We borgen het gele geveldoek op, ver weg in een donker hoekje. Maar helaas, het doek komt terug en we moeten je weer missen. Het is even niet anders. Vanaf 15 december zijn onze deuren weer gesloten tot en met 9 februari

Heb je kaartjes voor een voorstelling, film, buitenbios of iets anders? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

WAT NOG WEL KAN
We blijven het roepen en geven niet op, we kijken graag naar wat wél kan.

Koop kaarten voor het programma t/m juni
We hebben allemaal iets nodig om naar uit te kijken. Bestel daarom nu alvast kaarten voor de voorstellingen na 19 januari. Ben je Supporter? Dan kun je nu al kaarten kopen. Geen Supporter? Dan koop je vanaf morgen 11.00 uur kaarten. Goed om te weten: als een voorstelling niet doorgaat, krijg je altijd je geld terug.

Klik hier voor het programma

Creëer je eigen filmzaal met Picl.
Onze (nieuwste) films en documentaires zijn ook bij jou thuis te zien. Gewoon op je tv, tablet of telefoon. Op een moment dat het jou uitkomt. Zo zie je niet alleen de allernieuwste films, maar steun je ook de Verkadefabriek en de filmsector.

Klik hier en bekijk het Picl-aanbod

GOED OM TE WETEN
- De kassa is alleen via de mail bereikbaar. Heb je vragen, mail dan naar: info@verkadefabriek.nl
- Heb je een jaarkaart of theaterpas? Dan heb je bericht van ons ontvangen over hoe we je tegemoet komen. Geen bericht ontvangen? Mail naar de kassa (info@verkadefabriek.nl) dan kijken we alsnog even voor je. 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!