Onze deuren zijn gesloten
tot en met dinsdag 27 april

Onze deuren zijn gesloten

tot en met dinsdag 27 april

Sinds 15 december zijn onze deuren weer gesloten en moeten we je weer missen. Dit duurt in elk geval tot en met 27 april.

Heb je kaartjes voor een voorstelling of film, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

WAT NOG WEL KAN
We blijven het roepen en geven niet op, we kijken graag naar wat wél kan.

Creëer je eigen filmzaal met Picl.
Onze (nieuwste) films en documentaires zijn ook bij jou thuis te zien. Gewoon op je tv, tablet of telefoon. Op een moment dat het jou uitkomt. Zo zie je niet alleen de allernieuwste films, maar steun je ook de Verkadefabriek en de filmsector.

Klik hier en bekijk het Picl-aanbod

Geef de Verkadefabriek cadeau: nu, voor straks! 
De VF*Cadeaubon is een mooi cadeau om te geven. De gelukkige ontvanger kan zelf de bestemming kiezen: een filmpje, een borrel in het café-restaurant, een optreden of een mooi product uit de winkel. Je geeft dus eigenlijk een belevenis cadeau. We doen er een fraaie envelop omheen (ontwerp van Saskia van der Linden). Dat maakt het éxtra leuk om te geven. We hebben Cadeaubonnen van € 10, € 12,50 en € 15. Je koop de bonnen heel gemakkelijk online, in de Verkadefabriek webwinkel. En zodra we weer open zijn, koop je de bonnen ook weer aan de kassa.  

GOED OM TE WETEN
- De kassa is alleen via de mail bereikbaar. Heb je vragen, mail dan naar: info@verkadefabriek.nl
- Heb je een jaarkaart of theaterpas? Dan heb je bericht van ons ontvangen over hoe we je tegemoet komen. Geen bericht ontvangen? Mail naar de kassa (info@verkadefabriek.nl) dan kijken we alsnog even voor je. 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!