Jan van der Putten

stopt als directeur van de Verkadefabriek

“Ik heb gisteren aan alle medewerkers laten weten dat ik het tijd vindt om ruimte te maken voor andere dingen. Ik ga daarom op 1 juni aanstaande stoppen als directeur van de Verkadefabriek.

Ik kijk met heel veel trots en plezier naar wat we met elkaar hebben opgebouwd in ’s-Hertogenbosch. En altijd met onze Supporters als steun en belangrijke basis van de Verkadefabriek. Hoe we dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch zijn geworden.

Corona zorgt nu voor moeilijke omstandigheden, maar maakt aan de andere kant ook duidelijk hoe hard we kunst en cultuur in onze samenleving nodig hebben. Om elkaar te ontmoeten, geïnspireerd te raken en ons te laten kijken met de ogen van anderen. Die honger zal juist na Corona, groot zijn. Voor de Verkadefabriek lijkt het me een goed moment voor een nieuwe directeur, met nieuwe ideeën.

De Verkadefabriek gaat de komende tijd op zoek naar een opvolger, die 1 juni 2021 het stokje overneemt. Ik heb met hart en ziel aan de Verkadefabriek gewerkt en zal dat ook deze laatste maanden blijven doen. En daarna? Daarna neem ik even tijd, en kijk ik uit naar nieuwe dingen. Dat wordt ongetwijfeld iets in de culturele sector. En fijn om tijd te krijgen om veel voorstellingen en films te zien. Heerlijk. We zien elkaar.”

Jan van der Putten

  

foto: Angeline Swinkels

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!