Supporters maken kans
op vrijkaarten voor een feestelijke film!

Supporters maken kans

op vrijkaarten voor een feestelijke film!

We kunnen niet wachten tot we jou als Supporter weer mogen ontvangen. Daarom verloten we kaarten voor een feestelijke film als we weer open zijn. Onze programmeur Jan kiest een nieuwe film -die je zeker nog niet gezien hebt- en we ontvangen je met een glaasje bubbels. We verloten 15x 2 kaarten, alleen onder Supporters. Omdat we je zo gemist hebben en als dank voor het lange wachten.

Voor welke film zijn de vrijkaartjes?
Dat is nog een verrassing! Vooral ook omdat we nog niet weten wanneer we open mogen en welke films dan gereleaset kunnen worden. Maar we beloven dat we iets moois uitkiezen.

Hoe kun je winnen?
Laat het ons weten als je mee wilt loten. Dat kan tot en met vrijdag 26 februari door je naam en e-mailadres op te geven via het Supporterbericht dat je van ons ontvangen hebt. Supersimpel! 

Liever de hele filmzaal voor jou en je vrienden alleen?
Dat kan ook! Bied dan mee op allerallereerste.Voor de hoogste bieder brengen wij met veel plezier het witte filmdoek weer tot leven. Een ouderwets avondje uit, een aller-allereerste keer om niet te vergeten! Je krijgt je eigen privé filmzaal voor maximaal 15 personen (je kunt dus zelf je vrienden of familie uitnodigen!) en een exclusieve voorpremière waarbij je mag kiezen uit de nieuwste films. 

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!