Postersale
Scoor jouw favoriete filmposter

Postersale

Scoor jouw favoriete filmposter

Voor nu zijn onze deuren nog gesloten, maar het einde komt toch echt in zicht. We hebben dan ook goed nieuws: Dinsdag 8 juni 2021 van 17:00 tot 19:00 organiseren we een postersale waarin we de gehele opbrengst aan het Liliane Fonds doneren.

Heb je altijd al zo'n gave filmposter willen hebben? Tijdens de postersale kun je kiezen uit ontzettend veel posters van films die in de Verkadefabriek hebben gedraaid. Save the date en scoor jouw favoriet, al vanaf €1!
 
Waarom een filmposter?
Omdat je maar geen genoeg kan krijgen van die ene film, als decoratie aan je muur, als je op zoek bent naar die ene antieke poster, als Vaderdag cadeautje, voor jezelf, voor iemand anders of simpelweg om het goede doel te steunen.
 
Aan wie doneer je?
Door het kopen van een poster steun je het Liliane Fonds. De gehele opbrengst van de postersale gaat direct naar hen. Bij het Liliane Fonds zetten medewerkers zich dagelijks in voor een betere toekomst voor kinderen met een handicap in de armste landen van de wereld.
Van alle kinderen met een handicap woont 80% in de armste delen van de wereld. Armoede is de grootste veroorzaker van handicaps en omgekeerd leidt een beperking meestal tot nog meer armoede. De grootste beperking is echter het gebrek aan een eerlijke kans. Ze worden belemmerd, door hun handicap, maar ook door maatschappelijke uitsluiting en stigma’s. Samen met lokale organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika verbetert het Liliane Fonds de levenskwaliteit en toekomstkansen van deze kinderen.

We nemen de maatregelen van het RIVM in acht en zorgen dat je op een veilige manier jouw favoriete filmposter(s) kan veroveren. Je hoeft geen entree te betalen.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!